Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC erstatter din smadrede skærm

HTC erstatter din smadrede skærm

HTC Advantage er et nyt initiativ som skal forbedre dele af deres kundeservice og HTC vil blandt andet erstatte en ødelagt skærm

Håber du også HTC Advantage kommer til Danmark?
Håber du også HTC Advantage kommer til Danmark?

HTC lancerer HTC Advantage som er nogle initiativer til at forbedre kundeoplevelsen. Desværre kommer informationerne fra USA, så vi ved ikke om det også kommer til at gælde i Danmark.

Men med HTC Advantage vil HTC gøre mere ud af at informere om hvornår der kommer opdateringer til din Android enhed, eller om HTC har stoppet udviklingen. Er du den lykkelige ejer af en One serie smartphone så vil der komme Android opdateringer til amerikanske kunder 2 år fra første US launch af hver enhed. Har du en amerikansk HTC One vil du således kunne få opdateringer frem til marts 2015.

I USA vil HTC One Max ejere få 50GB Google Drive lagerplads og ejere af andre modeller får 25GB efter at Sense 5.5 er installeret.

Er din rige onkel i Amerika så uheldig at ødelægge skærmen, så vil HTC erstatte den første gang det sker. Dette gælder dog kun for kunder i USA der køber mobilen fra i dag af.

Vi har snakket med HTC Danmark som ikke kan sige som HTC Advantage kommer til Danmark eller ej, men de vil ikke afvise at HTC Advantage kan komme på et tidspunkt.

HTC Advantage koster ikke noget og vi håber meget for nuværende og kommende danske HTC ejere at det også kommer til Danmark.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies