Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC event d. 8 oktober - gense den her

HTC event d. 8 oktober - gense den her

Taiwans tech-frontløber vil visse flere enheder frem i aften. Du kan livestreame begivenheden her.

HTC inviterer verdenspressen til et presse-event i New York i aften kl 22.00 dansk tid. I modsætning til HTC’s One (M8) lancering i februar, er HTC's kort holdt langt tættere til kroppen. Mobilsiden.dk vil alligevel give et bud, på hvad vi forventer at se i aften.

Overskriften til eventet er ’Double Exposure’ og antyder dermed, at aftenens nye enheder bliver med kameraerne i centrum.

Se også: Nye HTC-rygter op til oktober-event

Mobil til uber-selfies

Selfien er årets modeord, og det ses på mobilbranchen, som overbyder hinanden i kapløbet om det ultimative selvportræt. HTC rygtes til at gøre konkurrenternes ydmyge forsøg til skamme med selfiemobilen over dem alle: HTC Desire Eye.

Læs også: Flere detaljer om HTCs kommende 13 megapixel telefon

Ekviperet med et frontkamera på tårnhøje 13 megapixel og f/2 vidvinkel optik, lægger Desire Eye op til selfies i tårnhøj kvalitet, inklusive dine eventuelle bumser og næsehår.

Mobilen rygtes, til at huse en 5 tommer skærm, viklet ind i et vandtæt kabinet. Designet byder på spændende retro-farver, men selfie-kameraets placering gør, at BoomSound-højtalere nu er borte.

Actioncam til mobilen

Et andet rygte verserer på et GoPro-lignende actioncam. Sammen med Desire Eye’s vandtætte kvaliteter, kan det og det nye kamera danne et oplagt parløb.

Læs også: HTC: intet smartwatch i år

Billeder af kameraet er lækkede, men det er endnu uvist hvad det periskop-lignende design vil byde på af funktioner.

Comeback på tablet-scenen?

Sidst, men muligvis størst er HTC’s mulige comeback på tablet-scenen. Efter en kort, og ikke særlig succesfuld, affære med formattet tilbage i 2010 er HTC allerede nu, udråbt som producenten bag Googles kommende Nexus 9 tablet.

Hvorvidt HTC vil lancere deres egen version af Nexus 9 tabletten under eget brand er uvist, men er det tilfældet er en lancering til aftens event oplagt.

Vil du se hvad HTC vil præsentere i aften, kan du følge med i videoen herunder eller hos www.htc.com/launch .

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 08-10-2014 23:12:04

Desværre ikke nogen Nexus 9, men den tror jeg også Google vil vise frem selv. Derudover ikke meget at berette om som I ikke har i artiklen, dog er det værd at nævne et mobilen tilsyneladende har dobbelt frontvendte højttalere selvom det ikke ser sådan ud.

1 0

Om brug af cookies