Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC Eye Experience - Ikke kun megapixels

HTC Eye Experience - Ikke kun megapixels

I forbindelse med HTC Desire Eye og HTC RE kom der også en noget mere diffus størrelse, nemlig Eye Experience

Det handler ikke kun om megapixels, når HTC snakker om deres Eye Experience, så handler det om, hvad man kan gøre med sine billeder. Og en del af det man kan ligger i HTCs Zoe-app, der giver ens video-montager en social dimension.

Med Zoe Highlights er det muligt at kigge på andres klip, der er blevet brugt i deres samlinger, og så kan man låne eller tilføje, som man vil. Var man til fodboldkamp i Parken, men fik ikke lige selv et godt billede af Danmarks sejrsmål, så kan man se, om andre har. Så er det bare at låne det og bruge det billede i sin egen Zoe.

Læs også: HTC Desire Eye - Mobilen til über-selfies [FØRSTE KIG]

HTC har også en masse funktioner i Eye Experience, som er skræddersyet til HTC Desire Eye, men som også kommer til HTCs andre telefoner. Der er fokus på frontkameraet, og derfor er det bedste resultat altså i HTC Desire Eye, hvor Eye Experience er indbagt på forhånd.

Det er muligt at klippe sig selv ind som en del af HTC Eye Experience - det er bare svært at gøre godt uden øvelse
Det er muligt at klippe sig selv ind som en del af HTC Eye Experience - det er bare svært at gøre godt uden øvelse

Fokus på ansigtet

Eye Experience er ansigtscentreret, og det er meget naturligt, men det virker. Det kunne mobilsiden.dk opleve ved selvsyn i New York, hvor HTC havde inviteret. Ved videoopkald vil softwaren selv finde ud af, at man er i gang med netop et videoopkald og give dig mulighed for at følge dit ansigt. Det virker, som det skal, og det kan registrere op til 4 ansigter på samme tid.

Der er også mulighed for at klippe sig selv ind på billeder taget med kameraet på bagsiden. Det er svært at gøre naturligt, som det kan ses på vores første kig på HTC Desire Eye, men det kan give nogle sjove billeder.

Læs også: HTC introducerer treenighed med fokus på billeder

Det er før set, at man kan optage video med begge kameraer på samme tid, og det kan man også i HTCs Eye Experience, men der er også mulighed for at gøre det forskudt. Optager man datterens matchbold i tennis, er det en dårlig ide at kommentere live, men med muligheden for at gøre det forskudt, kan man vente til et mere passende tidspunkt. Og man kan selvfølgelig også tage billeder med begge kameraer samtidig.

HTC Eye Experience giver også mulighed for at tage en selfie, som bliver taget automatisk, når telefonen bliver holdt stille. Så skal man ikke til at rode med nedtællinger eller knapper.

Fotooplevelser til alle

HTCs Zoe-app er allerede ude til alle Android-telefoner, der kører version 4.3 eller senere, og det er fordi, alle skal kunne være med. Der kommer endda også en version til iOS 7 og 8, så iPhone-brugere ikke bliver bliver snydt.

Det samme gør sig gældende for RE-appen til HTCs RE-kamera, og det er en væsentlig ting omkring det at arbejde med billeder. Det skal være let, for ikke alle vil ind og pille ved indstillinger og laver den store efterbehandling.

Læs også: HTC RE - Video skal være let [FØRSTE KIG]

Zoe-appen giver en nem måde at klippe lyd, billeder og videoer sammen, og HTC RE har også en meget simpel kontrol. Der er kun 2 knapper på kameraet. Børnene skal bare kunne tage kameraet, og så virker det, og når man har fået sine billeder, så skal det være let at sætte dem sammen.

Og så skal man kunne vise det, man gerne vil. Og det er sjældent rystede selfies eller videoopkald med mormor, hvor ens hoved hopper ind og ud af billedet. Det er det, HTC Eye Experience går ud på.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies