Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC fortsat i markant økonomisk fald

HTC fortsat i markant økonomisk fald

Endnu en gang må HTC præsentere et stort fald i regnskabet sammenlignet med sidste år. Firmaet har mistet en tredjedel af november-omsætningen fra 2011.

Krisen kradser, og konkurrencen skærpes på mobilmarkedet. Mens firmaer som Apple og Samsung fortsat kan melde om gode salgstal, kæmper HTC for at holde så godt fast som muligt i sin andel.

Omsætningen fortsætter imidlertid i et markant fald i forhold til 2011. Ifølge Reuters.com var HTC nede på 21,23 milliarder taiwan dollars (ca. 4,7 milliarder kroner) i november 2012 mod 30,94 milliarder (ca. 6,8 milliarder kroner) i samme måned sidste år. Det er et fald på 31,4 procent.

HTC oplyste ikke yderligere detaljer, lyder det videre.

Udmeldingen følger i sporet på tidligere måneders beretning om store fald. Ifølge unwiredview.com var det særligt galt i oktober, hvor HTC måtte præsentere et fald på 61 procent sammenlignet med samme måned sidste år.

November var måneden, hvor HTC frigav firmaets første Windows Phone 8-mobiler, og det har formentlig givet et lille boost i forhold til oktober. Firmaet ligger dog stadig en del under 2011-niveau.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tommy 09-12-2012 01:58:51

Kan endelig godt forstå det hvis det passer, HTC har 1 model. som kaldes noget forskelligt. og har lidt blandet CPU´er... ens, flade og uden fantasi.. men det gælder ikke kun HTC... det er lidt som om de sælger den samme telefon med andre feature... selv om de er total ens. hvor bliver kreativiteten af... og det gælder både HTC, samsung, LG og Apple.
Hvor er kamera knappen, den er væk så skal man først åbne en kamera "APP", og så er billede knappen på skærmen... ingen modeller med tastatur... ingen modeller har beskyttelse på kameralinsen, f.eks. som kunne starte kamera programmet (til hurtig brug)... osv. hvor er fittings til dem.. ingen håndfri til bil.. ingen docking station... ingen menneskelig forskellighed, alt sammen ens.. og det kan vel også være grunden til Win8 telefoner har eksploderet i salg... måske fordi det mangler.. selv om Win8 er en bunke rodet lort, men det ser spændende ud. har selv Win8 på en stationær PC. og sikke en omgang rod, ustruktureret rod.. og den forside på win8 er jo til grin på en PC.

0 0
Nicki Reinhardt 06-12-2012 12:33:38

Det er korrekt, at tallet i november var ca. 21 mia. og i oktober ca. 17 mia. Det ændrer imidlertid ikke på, at tallet for oktober svarer til et fald på 61 pct. ift. samme måned sidste år, og at tallet for november svarer til fald på 31,4 pct. i forholdt til samme måned i 2011.

Mvh.
Nicki

0 0

Om brug af cookies