Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC går nye designveje: One X9 billeder lækket

HTC går nye designveje: One X9 billeder lækket

En ny etter er på vej fra HTC, men den ligner ikke sin søskende. Se billederne her.

HTC One X9
HTC One X9
Foto: timesnews

One-serien er det ypperste som den taiwanesiske mobilproducent HTC har at byde på. Serien har længe været kendetegnet ved sin lækre afrundede metalkonstruktion og to kraftige BoomSound højtalere.

Lækkede fotos af en ny One-model lader dog ane at selskabet er besluttet på at gå i en ny designretning. På billederne ses One X9, der på mange punkter trækker på One A9’s iPhone inspirerede design.

Den afrundede bagside er nu flad, mens kanterne får samme afrundede finish som i One A9. Denne gang tyder det dog på, at det er den større iPhone 6 Plus der har inspireret, for skærmen byder på 5,5 tommer Full HD - ligesom i iPhone 6 Plus.

Fronten adskiller sig dog ved at byde på en slidske som givetvis gemmer på to højtalere, men den velkendte højttalergrill fra One M7, M8 og M9 er nu borte.

Se også: HTC One A9: En chance til? [TEST]

HTC One X9 ved siden af den nye HTC One A9
HTC One X9 ved siden af den nye HTC One A9
Foto: timesnews

Nok ikke den egentlige topmodel

Står rygterne til troene bliver det dog det næppe den egentlige afløser til flagskibet, One M9. Processoren er uspecificeret octa-core, mens andre tekniske specifikationer er nedskalerede. Her er eksempelvis kun 2GB RAM, 16GB Lager, et 13 megapixel kamera og Android 5.0.2 – alt sammen en tand under den nuværende flagskibs specs.

De forlyder ikke hvor og hvornår One X9 vil få salgsstart, men en lanceringen inden den forestående MWC-messe i midt-februar angives som sandsynlig. Prisen er heller ikke offentliggjort, men placeringen under One M9 på teknikbladet antyder at prisen vil ligge i samme subtop-niveau som HTC One A9.

Se også: Første læk af HTC One X9 sluppet løs

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies