Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: Googles opkøb af Motorola er godt for os og Android

HTC: Googles opkøb af Motorola er godt for os og Android

Den største producent af Android-smartphones, HTC, ser ingen problemer i, at Google overtager Motorola.

Når en kæmpevirksomhed som Google, der hårdt har holdt fast i, at de "blot er en software-producent", så kunne man synes, at det ville give panderynker hos en spiller, som HTC, der har satset hårdt og ensidigt på brugen af Googles Android-styresystem.

Specielt når Google, set udefra, får mulighed for at styre hele processen fra software til hardware - præcis som Apple gør det.

Dette er dog langt fra tilfældet. HTC fortæller til Mobilsiden.dk, at der er tale om en positiv udvikling.

- ”Vi støtter Googles køb af Motorola Mobility, da det er en positiv udvikling for Android som ecosystem – og dermed også en fordel for HTC. Partnerskabet mellem HTC og Google vil fortsat være godt og vil ikke blive påvirket af dette køb," lyder det fra HTCs nordiske direktør Peter Frølund.

Mobilsiden.dk har forsøgt at få en kommentar fra Googles danske direktør Peter Friis. Dette har desværre ikke været muligt. Google henviser i stedet til den officielle blogpost omkring Motorola-opkøbet.

Læs også:
- Google overtager Motorola - kan producere egne enheder 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

AMH 16-08-2011 10:55:16

Google er ikke efter penge, men patenterne!
Det betyder at HTC, LG, Samsung, SE, osv kan sikre at Android bliver.

Og for at gøre tingene værre for Apple,
Apple har givet falske beviser i sag mod Samsung.

http://igadgetsreport.com/2011/08/15/apple-provided-false-evidence-in-case-against-samsung/

http://www.engadget.com/2011/08/15/did-apple-alter-photos-of-the-samsung-galaxy-tab-10-1-in-its-inj/

0 0
DX 16-08-2011 10:47:43

Virkeligheden er jo NU at Android OS/ Google ( som jo indirekte er HTC, LG, Samsung, Sony Erisson, Motorola med flere )er i besidelse af 17.000+ Motorola patenter + de enkelte producenters egne patenter, der nu samlet kan bruges til at holde "Kartellet" Apple& Microsoft/Nokia i skak )Til gode for forbrugerne.

0 0
Bo 16-08-2011 18:38:43

Hvordan er du nået frem til det? Det gælder jo ikke bare om at have flest patenter og så vinder man!

Motorola ligger er allerede sagsøgt af både Apple og Micrsoft, og det lover jo ikke godt, hvis Google har købt Motorola for at beskytte Android mod retssager. Desuden er de fleste af Motorola patenter såkaldte primære patenter (ifølge Florian Müller), der ikke rigtig kan bruges offensivt eller defensivt mod nogen.

Android er allerede presset direkte af Oracle, der åbenbart har en god sag, for de ser ud til at vinde, og så ved at flere af androidproducenterne bliver sagsøgt at flere parter - heriblandt Apple og Microsoft. Det ser ikke ud til at ændre sig ved købet af Motorola.

0 0
peter 16-08-2011 09:15:28

Hvem havde forventet at HTC havde sagt: "Ok men så gider vi ikke være med længere". Det er jo ikke et sandsynligt scenarie. Jeg tror ikke på andet end at de har visse betænkligheder ved den handel. Alt andet end lige så vil Google nu komme til konkurrere med dem som de også skal levere til.

0 0

Om brug af cookies