HTC håner Apple og Samsung i ny rap video

En overordentlig besynderlig reklame i form af en rap-sang med titlen Hold The Crown we blevet lavet af HTC.

HTC håner Apple og Samsung i ny rap video

En eller anden i HTCs marketing kæde, fandt det på sin plads at lave en rap video for at promovere HTC M8. Det er nogle dage siden den blev offentliggjort, og der er måske allerede nu nogle som fortryder deres beslutning på baggrund af de ord videoen har fået med sig, ikke desto mindre synes jeg at er ganske underholdende.

Der kommer kommentarer som “din chip er langsommere, og du vil aldrig kunne røre vores BoomSound” og “ Vi ejer universet, jeres Galaxy er overvurderet” alt imens en HTC telefon puffer lidt til en iPhone 6 og Samsung Galaxy S5.

Videoen som er lavet af rapperen Doc G kan ses nedenfor, og Engadget har været så flinke at transskribere teksten som findes nedenunder hvis man ikke kan forstå rapperen. Yderligere har HTC lagt et interview op med Doc G som man kan underholde sig med hvis man ikke skulle have fået nok – lad os se om Apple og Samsung bider på og tager til genmæle, eller om denne sang skal stå alene som et noget besynderligt forsøg på at skrive sig ind i folks bevidsthed.

HTC er ikke de første til at benytte denne fremgangsmåde, det leder tankerne hen mod BlackBerrys cover af REO Speeswagon – Keep on Loving You da BlackBerry 10 skulle promoveres.

Kilde: Engadget