HTC har færre klager over signalstyrke end iPhone 4

HTC har svaret på Apples anklage om signalproblemer på produktet Droid Eris.

HTC har færre klager over signalstyrke end iPhone 4

På fredagens Apple-pressemøde fortalte den karismatiske leder Steve Jobs, at iPhone 4 ikke var alene om signalproblemer, og fremhævede i den forbindelse HTC’s amerikanske produkt Droid Eris, som et af eksemplerne på en mobiltelefon, med udfordringer for signalet.

Websiten Pocket-lint.com har som opfølgning på Apples anklage, fået en kort kommentar fra HTC.

Apple oplyste på pressemødet, at 0,55 procent af iPhone 4-kunderne har kontaktet AppleCare for at klage over signalproblemer. Dermed mente Apple-chefen ikke der reelt er tale om et specielt stort problem, blot noget som har fået nødigt megen fokus i medierne.

Nu siger HTC’s amerikanske PR-chef Eric Lin siger til Pocket-lint.com, at klageraten omkring antenne og signalproblemer på HTC Droid Eris er 0,016 procent.

Udgangen på fredagens pressemøde blev, at alle iPhone 4-køberne tilbydes et gratis plastikcover, og muligheden for at returnere produktet, hvis ikke det levede op til forventningerne.

Læs også:
 – Signalproblemer på iPhone 4 løses med gratis cover

Sidste tilføjelse til sagen

Her finder du efterfølgende nyt og anvisning til de seneste nyheder om emnet. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 17/7/2010 gik redaktionen videre og publicerede sagen om 3: Dato på iPhone 4 er ikke bekræftet – Den finder du her. Få også seneste nyt om emnet her.