Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC HD2 har potentiale som spillemaskine

HTC HD2 har potentiale som spillemaskine

Med en usædvanlig stor skærm og en kraftfuld processor er HTC HD2 oplagt til avancerede mobilspil. Her kan du se en video med tre spil, der er tilpasset HTC’s nye flagskib.

Den nye HD2-smartphone fra HTC har potentiale til at blive en håndholdt spillemaskine.

Den 4,3" store skærm giver således god plads til at styre begivenhederne med fingrene, og den lynhurtige 1GHz Snapdragon-processor er den kraftigste af sin slags i de telefoner, der er på markedet i øjeblikket.

PDA.pl har publiceret en video med tre eksempler på spil, der er blevet tilpasset HTC HD2. Det første spil på videoen - Electopia - er endda et såkaldt OpenGL 2.0-spil, der har en del flotte grafiske detaljer. HTC vil dog kunne tilbyde endnu flottere spil, hvis de finder nogle partnere, der er interesseret i at udvikle til HD2-modellen.

OpenGL er den teknologi, som håndterer 3D-grafik på telefonerne, og 2.0-versionen giver spiludviklerne gode muligheder for at udvikle mere avancerede, 3D-grafiske spil.

Det er dog ikke alle telefoner, hvor OpenGL 2.0 kommer til sin ret. Eksempelvis understøtter iPhone 3G kun OpenGL 1.1, mens 3GS-modellen kan køre 2.0-versionen.

Se videoen her...

Læs også:
 - Mobiltest af HTC HD2
 - Video: Oplev testen af HD2


HTC HD2 - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies