HTC Hero: Første Android-mobil med flash

Den nye Hero-mobil er blot den første i rækken af HTC-telefoner, der vil understøtte Flash.

HTC Hero: Første Android-mobil med flash

HTC Hero er den første Android-baseret mobiltelefon, der understøtter Adobes Flash-teknologi. Ifølge David Wadhwani, der er en af topcheferne hos Adobe, bliver knap 80 procent af al online-video leveret med flash-teknologien.

– “Samarbejdet med HTC giver folk mere komplet, flash-baseret brug af internettet,” lyder det fra David Wadhwani.

Ifølge HTC’s marketingschef, John Wang, vil brugerne kunne opleve en bred vifte af indhold på nettet, som ikke tidligere var understøttet på mobiltelefoner. Derfor satser HTC på, at selskabets kommende telefoner ligeledes vil understøtte flash.

– “Adobe Flash spiller en vigtig rolle i menneskers interaktion og oplevelse af internettet. Vi ser frem til at fortsætte vores tætte samarbejde med Adobe om i fremtiden at kunne tilbyde Flash Player 10-understøttelse på alle vores mobiltelefoner,” siger John Wang.

Temaets videre forløb

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kunne ikke lade være. 23/6/2009 kom den efterfølgende historie med artiklen Samsung Omnia HD (produkttest) videomobil med ringe video – Du læser den her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..