HTC Hero: Her er specifikationerne

Den nye HTC Hero kan blandt andet prale af en 3,2" fedtfri skærm, A-GPS, kamera med autofokus og et nyt, specielt design.

HTC Hero: Her er specifikationerne

HTC har på en stort anlagt presseevent i London præsenteret selskabets store sommersatsning – HTC Hero. Der er tale om en Android-baseret smartphone, der kan betjenes via en 3,2″ LCD-touchscreen (320×480-opløsning). Derudover er der en trackball, som også er at finde på HTC Magic.

Hero har A-GPS, Wi-Fi, bluetooth, et 5.0 megapixels-kamera med autofokus, digitalt kompas og mulighed for at udvide hukommelsen via microSD. Der er ligeledes 3,5 mm stereo headset tilslutning.

Skærmen er belagt med et materiale, der forhindrer fedtfingre.

Specielt design

HTC Heros design skiller sig ud ved, at det nederste af telefonen er ‘bukket’ i 15 grader. Dette skulle gøre, at mobilen ligger bedre i hånden og former sig efter ansigtet, når den holdes op til øret.

Hvis man ønsker at gøre telefonen lydløs uden at lægge på, når man modtager et opkald, kan man lægge telefonen med skærmen nedad.

Foreløbig findes Hero i to farver: Sort og hvid. Den hvide model er belagt i øvrigt belagt med Teflon.

HTC Hero bliver sendt på markedet allerede til juli, og der er foreløbig indgået aftaler med T-Mobile og Orange. Ifølge meldingerne fra London får telefonen et samlet prisskilt på omkring 3.800 kroner.

Ny brugerflade og flash-understøttelse

Sammen med Hero introducerer HTC en ny og specielt tilpasset Android-brugerflade, kaldet HTC Sense. Der er ligeledes flash-understøttelse, som skulle give en bedre internet oplevels.

Læs om HTC Sense: HTC Sense – Nyt Android-interface

Læs om flash: HTC Hero: Første Android-mobil med flash

blank, faktabokse, fuld bredde
Specifikationer:

Processor: Qualcomm® MSM7200ATM, 528 MHz
Mål: 112 x 56.2 x 14.35 mm
Vægt: 135 gram (med batteri)
Skærm: 3.2″ TFT-LCD touchscreen med 320×480 pixels (HVGA)
Lyd: MP3, AAC(AAC, AAC+, AAC-LC), AMR-NB, WAV, MIDI og WMA
Video: MPEG-4, H.263, H.264 og Windows Media Video 9

A-GPS
Digitalt kompas
Wi-Fi
Bluetooth 2.0 og A2DP (trådløst)

LÆS OGSÅ: Sådan er HTC Hero

LÆS OGSÅ: Hero sælges kun med abonnement