Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC hurtigst med Android opdateringer

HTC hurtigst med Android opdateringer

Er det vigtigt for dig at have det nyeste Android styresystem på din telefon, så skal du nok overveje at købe HTC næste gang. De er hurtigst ude med opdateringer.

Google udsender nye versioner og nye opdateringer til styresystemet Android i en lind strøm, men det er ikke altid at producenter og teleselskaber har travlt med at servicere kundernes allerede købte enheder og få skubbet opdateringerne ud.

Så hvilke mobilproducenter er hurtigst på aftrækkeren?

Hjemmesiden arstechnica.com har kigget nærmere på hvilke producenter der er bedst og værst til at udsende Android opdateringer.

HTC bedst

Det åbenlyse svar er selvfølgelig Googles egen Nexus-enhed, men ses der bort fra denne, er HTC faktisk på sejrsskamlen i denne uofficielle dyst.

HTC stod bag den første Android enhed og den første Nexus telefon, dette tætte bånd til Google har de bevaret.
Det tillader dem at udsende nye Android opdateringer ud med en gennemsnitlig frekvens på 4,7 måneder.

 - Næsten hver anden har stadigvæk Gingerbread

Samsung er bedst af de resterende med 6,9 måneder, selvom specielt flagskibet Galaxy S III har fået mere opmærksomhed, kan den resterende portefølje vente længe. I den anden ende ligger Motorola og LG med henholdsvis 8,4 og 11,9 måneder imellem Android opdateringer.

Teleselskab betyder også noget

Selvom producenterne udsender opdateringer betyder teleselskabet også noget i denne sammenhæng. Viljen og forholdet mellem producent og teleselskab kan spille ind som faktor når der skal udsendes opdateringer.

Desværre blev denne undersøgelse foretaget i USA og de indsamlede data kan derfor ikke bruges til at konkludere noget herhjemme i det danske.

Den oprindelige artikel med konklusion på de amerikanske teleselskaber kan findes her.

Kilde: Coolsmartphone

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

jonas 14-01-2013 21:50:10

hvorfor er det de ikke vil opdatere htc sensation til det nyeste android??? eller er det bare mig der ikke kan finde det for jeg gik bare ind i systemopdateringer under indstillinger som jeg ha gjort, før men der er ikke kommer nogen opdateringer siden 4.1??

0 0
Jacob Hultmann 14-01-2013 15:57:00

Androidopdateringer

0 0

Om brug af cookies