Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC i store problemer - stort underskud

HTC i store problemer - stort underskud

HTC står bag en af årets mest anmelderroste topmodel, men HTC One har ikke været nok til at redde selskabet økonomisk.

HTC One (Foto: Mobilsiden.dk)
HTC One (Foto: Mobilsiden.dk)

Til trods for utallige gode anmeldelser af den seneste topmodel, så har HTC oplevet deres første underskud, siden selskabet blev børsnoteret i 2002 - underskuddet er på over en halv milliard kroner.

Tredje kvartal i år, fra juli til september, endte med et underskud på 2,97 milliarder taiwanske dollars, hvilket svarer til omkring 556 millioner danske kroner. Sammenlignet havde HTC i samme kvartal sidste år et overskud på 3,9 milliarder taiwanske dollars. Det skriver Business.dk.

HTC kom frem, som den lille innovative mobilproducent, men nu kæmper HTC for alvor for at blive i mobilbranchen, hvor konkurrencen netop nu er benhård.

Rygterne og spekulationerne har også været i gang, om HTC måske inden længe ville blive opkøbt af eksempelvis Huawei. Men bestyrelsesformand og medstifter Cher Wang bedyrer at selskabet ønsker at fortsætte selvstændigt.

 - ”Vi har den bedste teknologi og de bedste produkter, men skal lære at kommunikere bedre med kunderne,” lyder det fra Cher Wang til nyhedsbureauet Bloomberg.

Wang forventer, at de næste to måneder bliver HTCs største udfordring.

HTC solgte i andet kvartal i år 40.900 telefoner på det danske marked, hvilket gjorde dem til den 5. mest solgte mobilproducent.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ennos 31-10-2013 11:59:11

Ja ja, så er det sikkert bare mig, der er uheldig... jeg er i hvert fald ret sikker på, at det ikke bliver HTC næste gang.

Min tidligere telefon med gentagne fejl på kameraet blev ombyttet til en helt ny telefon. Stor glæde, indtil det gik op for mig, at der var en fejl i samlingen af skærmen, der gør, at der trænger en lysstribe ind på skærmen fra diodelyset under 'Home'-knappen.

Det giver en fin lille lyskegle i hjørnet af skærmen, når man anvender den i omgivelser med lav lysintensitet, hvor dioderne tænder. Men ikke en fejl, som HTC vil dække på garantien.

0 0
bent c 13-10-2013 22:59:25

Jeg tror, at du kan slippe for blinkfeed vedat hente en launcher. Kan kraftigt anbefale Nova Launcher.
Så bestemmer du selv, hvordan din telefon skal se ud.

0 0
Michal 07-10-2013 22:27:51

jeg har haft ni htc og kun haft en til reparation desire HD, som mistede GPS signalet, tog 5 arbejdsdage, hvilket må siges. at være godkendt. har one og min kone one mini, og er super glad for dem begge. gad dog godt blinkfeed kun slås fra

0 0
Ennos 07-10-2013 19:02:09

Har min HTC One på vej til reparation af kameraet for anden gang og efter et check på internettet har flere andre samme udfordring. Den slags reklamationer må udhule bundlinjen godt og grundigt...

0 0
Shawn 07-10-2013 19:29:08

Hvad er det for noget bawl.. alle fabrikanter har mandags modeller. Lige fra iPhone til Samsung!
One er en fantastisk mobil og synd at det ikke altid er nok til skabe overskud.

0 0
Ennos 07-10-2013 20:10:15

Det er det da helt sikkert. Er bare ikke sikker på, jeg bliver ved med at have tålmodighed til at vente 10-14 dage af gangen på, at den samme fejl skal udbedres flere gange.

0 0

Om brug af cookies