Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC introducerer treenighed med fokus på billeder

HTC introducerer treenighed med fokus på billeder

Der var både en telefon, et action-kamera og et helt ny oplevelse på programmet, da HTC holdt hof i New York

HTC Desire Eye
HTC Desire Eye

Der var fokus på billeder, på action og på det sociale, da HTC indtog scenen i New York. Omkring 600 journalister fra det meste af verden havde taget plads og så på, da HTC viste en ny telefon, et action kamera og et helt nyt fokus på billeder frem. Mobilsiden.dk er med, inviteret af HTC.

Læs også: HTC Desire Eye - Mobilen til über-selfies [FØRSTE KIG]

Det var ventet, at der ville komme en telefon, der havde en voldsomt stor opløsning på forsiden, og det var også ventet, at der ville komme et action kamera.

Folk, der havde håbet på en Nexus-tablet, måtte dog gå skuffede fra HTCs præsentation, da der ikke var noget nyt på den front. Dermed er rygtebørsen altså stadig aktiv på den front, og spekulationerne skal nok være mange.

HTC Desire Eye - telefonen til selfie-elskeren

Takket være de berygtede jungletrommer, så var der ikke mange overraskelser i HTC Desire Eye, som altså ganske rigtigt viste sig at have et 13MP frontkamera – og det har hovedkameraet på bagsiden også.

Det er altså en rigtig selfie-telefon, der er tale om, og der er en række funktioner, der hjælper på den front. For første gang er der også en dual-blitz på forsiden for at give et mere naturligt lys.

Frontkameraet er fuldt ud funktionsdygtigt med zoom, stemmekontrol, nedtælling og en masse funktioner, der kan gøre det lidt mere spændende at tage billeder. For billederne har fået en meget fremtrædende rolle hos HTC.

Læs også: HTC: intet smartwatch i år

Vandtætheden har der også været talt om, og også der ramte rygterne plet. Med en IPX7-certificering kan HTC Desire Eye tages med ned til en meters dybde i en halv time. Og HTC Desire Eye har ikke brug for en klap eller flap til at holde vandet ude.

Selvom telefonen er blevet vandtæt, så er der stadig HTCs populære BoomSound-teknologi med i HTC Desire Eye – det er bare skjult.

RE – et action-kamera

HTC udvider forretningen med et kamera, der kan tages med til lidt af hvert. RE er navnet på det lille kamera, der filmer 146 grader af gangen og altid er tændt.

RE mærker, når man tager fat om det, og så bliver det aktiveret og er klar til at filme. Der er kun to knapper på kameraet, og HTC har lagt stor vægt på, at det skal være simpelt at styre.

Læs også: HTC RE - Video skal være let [FØRSTE KIG]

Med HTC RE får man 16MP billeder i 1080p video, og HTC har også udstyret RE med noget stabiliseringssoftware, så man undgår alt for rystede billeder.

HTC RE kan også styres fra smartphonen, hvis man henter den tilhørende app. Og det er ikke en fejl, at der ikke står HTC-smartphone, for den kan nemlig hentes til alle Android-telefoner og også til iPhones.

HTC udvider mulighederne med deres kameraer med HTC Eye Ecperience
HTC udvider mulighederne med deres kameraer med HTC Eye Ecperience

HTC Eye Experience

Sammen med HTC Desire Eye og HTC RE kommer en bredere idé om, at det med billeder skal være nemt. Blandt andet har HTC udvidet Zoes funktioner, og appen kommer til alle Android-telefoner fra Android 4.3 og også iOS 7 og 8.

Har man gang i et videoopkald med mormor, mens man er på vej ind til byen, så kan billedet godt ryste lidt. En del af HTCs Eye Experience er, at det er muligt for frontkameraet at lade fokus følge ansigtet, så det altid står skarpt. Og skal man vise mormor, hvor god man er blevet til sudoku, så kan man også dele sin egen skærm, så den i den anden ende kan følge med.

Læs også: HTC One (M8) Max kan blive stor indeni og udenpå

HTCs Eye Experience er bagt ind i HTC Desire Eye, men disse funktioner kommer altså også rundt til andre HTC-telefoner, så man også på eksempelvis på HTCs flagskib One (M8) kan styre frontkameraet med stemmen, tage simultane billeder med front- og bagkameraet og så videre.

Der skal man dog huske på, at kvaliteten i frontkameraet ikke følger med. Det er stadig kun at finde i HTCs nyeste satsning, HTC Desire Eye.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tangloppen 10-10-2014 10:45:40

Forstår som sådan godt at man ønsker et ordenligt kamera i fronten af sin telefon, men det virker bare så upraktisk, specielt taget i betragtning af at man så vil kunne spotte samtlige hudorm/ar/bumser i hele teenagepigens ansigt...

0 0

Om brug af cookies