Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC inviterer til event med afsløring af ny topmodel

HTC inviterer til event med afsløring af ny topmodel

Sæt kryds i kalderen ved den 20. oktober. Der holder HTC nemlig en stor event, hvor en af de første smartphones med det nye Android Marshmallow lanceres.

Hen over de seneste måneder har snakken længe gået på en mystisk HTC-enhed, som skal vende den historisk lave aktiekurs og de dårlige salgstal - og nu ser telefonen snart ud til at blive en realitet.

I et opslag på Twitter inviterer HTC til en event, hvor det hele vil gå løs tirsdag den 20. oktober klokken 18:00 dansk tid - altså 20 dage væk. Sammen med billedet skriver HTC også, at du kan forvente en af de første smartphones med Googles nye Android-styresystem kaldet Marshmallow.

Læs også: HTC One A9 rygtes nu med mere beskedne specifikationer

Den mest oplagte smartphone, som HTC præsenterer, er modellen One A9, som har været rygtet siden juni måned. Hvad der taler imod er dog de meget beskedne specifikationer, som den senest har vist sig at komme med og som ikke umiddelbart skulle menes at behøve en stor event som denne. Måske formår HTC at overraske alt og alle - det vil blot tiden vise.

I hvert fald kan du allerede nu besøge hjemmesiden HTC.com/launch, hvor du kan tilføje eventen i Google-kalender og få en påmindelse kort før præsentationen begynder.

Læs også: Disse HTC-modeller får Android 6.0 Marshmallow

Hvad tror du, at HTC har i vente? Bliver den rygtede One A9 med en mellemklasseprocessor, 16 GB lagerplads, 2 GB RAM og en 5” Full HD-skærm, eller kan HTC komme med en stor overraskelse på scenen?

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies