Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC klar med ny bil applikation og bilholder

HTC klar med ny bil applikation og bilholder

HTC har ikke kun lagt vægt på musik og kamera applikationerne i Sense 4,0. Også bilfolket er blevet tilgodeset.

HTC´s One X ser ud til at være det helt store hit nede til Mobile World Congress. I vores afstemning om hvem der har præsenteret det mest interessante produkt, er HTC One X nemlig i føring med næsten 32 procent af stemmerne. 

 

HTC har da også slået med store ord dernede, ikke mindst på musik og kamera delen. Men HTC har meget mere at byde på, nemlig deres bil applikation som har fået en stor overhaling med fede detaljer og nye funktioner. 

Bilholderen vil komme senere på året, hvornår præcist er endnu uvist.


Mobilsiden.dks udsendte har været en smut forbi HTC´s stand og kigget lidt nærmere på applikationen, se med herunder.
 

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 07-03-2012 12:18:45

Nærhedsensoren holdt op med at virke, og efter en reparation virkede den kun i kort tid efter, og den er/var ikke engang 2 år gammel.

- Vist er HTC fremme i skoene softwaremæssigt, men virker hardwaren i længere tid, det tvivler jeg sgu noget på, når de ikke engang kan reparere en Desire ordentligt.
Jeg ved, at jeg ikke er den eneste der har haft den oplevelse, - og har måttet købe en anden telefon i stedet.

Både min SGS og SGS2 fungerer stadig uden problemer, så et skifte til HTC ligger langt ude i fremtiden grundet ovennævnte problem.
Savnet af den eller smeget fint fungerende software må jeg så leve med.

0 0
johnny 02-03-2012 22:03:28

Ja hvis deres Car kit til one X, virker lige så ringe som originalt carkit og sensation, så er det spild af penge.

Min Sensation har været til rep 3 gange og fået 3 nye systemboard for en masse fejl når den er i carkit dersom bluetooth der ikke virker perfekt med carkit, location der ikke kan finde ud af at når får et opkald skal lyden ikke strømme ud i højtaleren, kommer der et banke på kald sker det tit at det kald du har sættes på en slags hold så du skal tage eller afvise opkaldet før du kan snakke videre.

Jeg har fra start gjort HTC opmærksom på problemerne når telefonen er i carkit det eneste svar har hver gang været så skal telefonen til rep. og hver gang er det sjovt nok det samme, men har også sagt efter 1. rep. at det er en softwarefejl men de har ikke villet gå videre med den til udviklingen.

Så til jer der syntes det ser smart ud pas på det er ikke sikkert det virker 100%.

Min konklusion er at virker det ikke bedre når der kommer ICS og måske en sense 4,0 på sensationen, bliver den skiftet ud med en Samsung galaxy SIII når den kommer konen har 2eren og den fungere bare.

Har eller altid været glad for HTC men med Sensation som ellers er en fed telefon, men med manglende funktionalitet med originalt carkit er tiden for mig og HTC nok snart talte. De glemmer at lytte til folk når de har problemer.

0 0
Lisbet 02-03-2012 12:58:36

Fedt at være fri for ledninger. Men kan den være koblet på flere Bluetooth enheder på én gang? Jeg har fx Jabra Freeway i bilen, som min telefon nu kobler sig på automatisk?
Muligvis et helt blankt spørgsmål, men jeg er ikke så teknisk, at jeg ved den slags :-)

0 0
Jacob Halldorsson 02-03-2012 11:57:08

Er det AUX udgang eller?

0 0
Mobilsiden 02-03-2012 12:24:14

Lige for at få det helt præcist - så fungerer det sådan at: Donglen sættes i AUX indgangen på bilradioen, hvorefter den kommunikerer via Bluetooth.
Stikket i enden af donglen er til opladning.

0 0

Om brug af cookies