HTC klipper kablerne med Vive Standalone

HTC’s Vive VR-headset udkommer snart i en kabelfri udgave.

HTC klipper kablerne med Vive Standalone

HTC’s Vive har længe eksisteret som en af de mest avancerede VR-headsetløsninger på markedet – men med den større ulempe, at den kræver tilslutning til en kraftig gamer-PC.

En såkaldt standalone løsning – hvor al elektronikken er bygget ind i headsettet – blev dog antydet, i forbindelse med Google I/O udviklermesse, hvor søgegigantens Daydream-platform blev udspecificeret.

HTC Vive Standalone, ser dog ud til at få en tidligere debut i forventet i Kina, hvor selskabet vil introducere headsettet i samspil med HTC’s egen Viveport app-butik. Det skriver Engadget.

Headset vil drives frem af en Qualcomm Snapdragon 835 processor, hvilket vil give den færre regnekræfter en regulær gaming-PC, men designet bliver altså helt fri for kabler.

Hvornår HTC’s nye VR-headset vil få udbredelse er fortsat uvist, men samarbejdet med Googles Daydream-platform tyder i retning af en global lancering sidst i 2017.

Læs også:  Video afslører: HTC på vej med en VIVE-smartphone

Videre om emnet

Vi følger op med den seneste udvikling. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 11/7/2017 havde redaktionen fokus på artiklen AKG Y50BT – trådløs vellyd til skarp pris [TEST] – Artiklen kan læses her. Seneste tidende om temaet kan du læse her..