Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC kommer formentlig først med en 4G-smartphone i Europa

HTC kommer formentlig først med en 4G-smartphone i Europa

Ifølge en stor europæisk teleoperatør, så er det HTC der bringer den første 4G-telefon på markedet i vores del af verden.

Den tyske hjemmeside Computerwoche.de skriver, at Vodafones tyske afdeling har afsløret, at HTC bliver den første producent, som får en 4G-telefon på det europæiske marked.

Ifølge Computerwoche.de skulle det være HTC Velocity, som er en ”variant” af HTC Vivid LTE, der kom på det amerikanske marked sidste år med teleselskabet AT&T.

HTC Velocity skulle komme med en 4,5 tommer skærm, have en 1,5 GHz dualcore-processor, 8 megapixels kamera – kunne optage video i 1080p og så skulle den komme med Android 2.3 (Gingerbread).

Mobilsiden.dk dækker Mobile World Congress, hvor det forventes at  HTC vil præsentere kommende telefoner i deres produktportefølje.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mazzen 09-02-2012 12:04:36

skal det være 4+ tommer i skærmene idag, hvad er der galt med en en telefon på størrelse med den gamle Desire, syns det andet bliver for klutet. Ligner jo en Nokia Mursten telefon

0 0
Simon Iversen 09-02-2012 11:42:36

Det skulle jo komme før eller siden. 4G netværket er jo rimelig udbredt i de store byer over Danmark og interessen for hurtigere internet på farten er stor. Det undre mig bare at det først kommer nu.

Det er hvertfald et krav fra min side at min næste telefon skal have 4G.

0 0

Om brug af cookies