HTC Legend får nu Android 2.2 Froyo

Nu bliver HTC Legend opdateret til Android 2.2 med kælenavnet Froyo. Det betyder blandt andet, at mobilen opleves hurtigere.

HTC Legend får nu Android 2.2 Froyo

HTC Legend ejere får nu glæde af Android 2.2, kendt som Froyo.

HTC Danmark oplyser, at den nyeste version af styresystemet til Legend fra i dag og de næste par uger, rulles ud til mobilerne.

Android 2.2 betyder blandt andet, at mobilen vil opleves en smule hurtigere end tidligere.

Opdateringen sendes ud via mobilnettet (FOTA – Firmware Over The Air). Mobilen vil altså selv sige til i displayet, når den er klar til at blive opdateret. Det kræver ingen kabler eller tilslutning til en computer, for at installere Android 2.2 på HTC Legend.

Det anbefales, at slå det trådløse netværk til, inden opdateringen hentes ned, da den fylder ret mange megabyte.

Pas på! Data slettes

Updaten til Android 2.2 på HTC Legend er en stor grundlæggende systemopdatering. Derfor skal du være opmærksom på, at mobilen bliver sat til bage til fabriksindstillingerne.

Alle beskeder og applikationer du har hentet går tabt ved opdateringen. Derfor bør man tage backup af vigtige data, inden det er for sent.

Indholdet på SD-hukommelseskortet og SIM-kortet slettes dog ikke. Og de applikationer som er købt i Android Marked, kan gratis hentes ned igen, efter opdateringen af Legend er foretaget.

HTC har tidligere på året opdateret modellen Desire med Android 2.2, hvilket løftede mobilen markant.

Tip:
Hjælp til HTC Legend – besøg vores Android forum på Mobildebat.dk

Læs også:
Mobiltest: HTC Legend – en sikker vinder
Web-TV: Oplev HTC Legend
HTC Legend fås nu i sort