Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC løfter lidt af sløret for oktober-event

HTC løfter lidt af sløret for oktober-event

Den 8. oktober holder HTC en begivenhed i New York, og de har lagt en ledetråd ud om, hvad det kommer til at handle om

Titlen på HTCs event den 8. oktober er 'Double Exposure', og det kunne tyde på noget kamerafikseret, der vil dukke op på scenen der. Det bliver bakket op af HTC selv i en lille video-teaser.

Videoen ser ud til at være optaget med et action-kamera i stil med GoPro, og det er netop hvad Bloomberg tror, vil blive afsløret. Og stopper man videoen det rigtige sted, kunne det godt se sådan ud.

Læs også: HTC-smartwatch kommer alligevel

Nedenfor er et screenshot af video cirka 3 sekunder inde, og det ser grangiveligt ud som om svømmeren holder et action-kamera i hånden.

Er det HTCs nye action-kamera, hun har i hånden?
Er det HTCs nye action-kamera, hun har i hånden?

HTC har også sagt, at man skal holde øje med siden recamera.com, som dog ikke er online lige nu[Siden er nu oppe, men er stort set bare en kontinuerlig afspilning af filmen nedenfor], og sammenholder man det med teksten i filmen hænger det også sammen. Den siger nemlig 'Something remarkable is coming'.

Læs også: HTC først med 64-bit til Android

Det er dog tvivlsomt, om HTC vil holde en stor pressebegivenhed i New York alene for et GoPro-lignende kamera, og med titlen 'Double Exposure' kunne det tyde på, at der er mere end det i vente.

Et bud kunne være en stor version af HTC-flagskibet HTC One (M8), nu mini-versionen har været ude et stykke tid.

Videoen kan ses her:En bruger på Reddit har været hurtig på recamera.com og fundet et par billeder af kameraet. Det må siges at være en speciel form, og derudover siger Reddit-brugeren, at der ser ud til at komme en app til kameraet. 

Brugeren kan også fortælle, at ordet 'ReMoments' blev nævnt på siden, og med HTCs Zoe-app i baghovedet kunne det pege på noget lignende.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Libijoe 26-09-2014 00:35:16

Var der ikke også en WP model på vej?

0 0
Naggie21 26-09-2014 02:32:40

WP modellen af M8 har været ude i et stykke tid.

0 0

Om brug af cookies