Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC M8: lækket billede af cover med ekstra hul på bagsiden

HTC M8: lækket billede af cover med ekstra hul på bagsiden

Den ekstra plads formodes at være til fingeraftryks scanner eller et ekstra kamera til forbedret billedkvalitet under dårlige lysforhold.

HTC M8 med ekstra hul på toppen af bagcoveret.
HTC M8 med ekstra hul på toppen af bagcoveret.

Skal man tro tidligere rygter, så bliver navnet på HTC One efterfølgeren HTC One+. Et nyt billede som GottaBeMobile har gravet frem, viser et ekstra hul på bagsiden af telefonen, lige over hvor kameraet/LED blitzen vil være placeret..

Hvis man tør tro på at dette billede faktisk viser bagsiden på HTCs næste topmodel, bekræfter det et af to verserende rygter. Enten er det en scanner til fingeraftryk, ellers er det en ekstra kamera linse til at tage bedre billeder i situationer med mindre lys.

Placeringen af det ekstra hul leder mig til at tro at der ikke er tale om en scanner til fingeraftryk, det virker ikke som specielt naturligt at skulle scanne sin finger i toppen af telefonen hvor coveret buer.
Jeg mener desuden ikke det skal være nødvendigt at løfte sin telefon for at låse den op, i min verden skal en scanner sidde på fronten - hvad tror i?

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene Jensen 25-01-2014 16:33:29

Ved ikke den eneste grund til at jeg kan bruge min One er pga muligheden for at tænde telefonen med volume -/+ power knappen er totalt umulig at nå, så HCT kaster jo bare ting ind uden at se på hvor de sidder så ville ikke afvise en fingeraftrykscanner især fordi det jo bare er for show ingen kommer til at bruge den.

0 0

Om brug af cookies