Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC må nedjustere forventningerne

HTC må nedjustere forventningerne

Den taiwanesiske mobilproducent HTC må nedjustere forventningerne til årets vækst.

HTC er hårdt ramt af den økonomiske opbremsning og konkurrencen på markedet.

Mobilproducenten har derfor været nød til at trække en tidligere udmelding om en salgsvækst på 20 procent i fjerde kvartal tilbage. Det skriver Bloomberg News.

HTC fortæller nu, at salget i fjerde kvartal i stedet ligger på niveau med samme periode sidste år. Samtidig håber HTC på, at salget stiger i første kvartal af 2012.

HTCs aktie faldt 5,8 procent på børsen i Taiwan, som resultat af nedjusteringen.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

JANR 25-11-2011 23:35:49

Jeg vil gerne stille mig op i hylekortet over dem der synes at Android er fyldt med fejl, jeg har aldrig oplevet en telefon med så mange fejl som min nye HTC Sensation Beats Audio. Jeg valgte at købe den fordi jeg tænkte nu kom iPhone5 ikke, så ville jeg prøve noget nyt, jeg havde tidligere en iPhone4 og jeg savner den helt vildt nu.

Jeg er en meget aktiv bruger og HTC telefonen kan med det samme forbrugsmønster som min iPhone4 kun holde til 4-5 timers brug, så skal den lades op. iPhone4 holdt i flere dage.

HTC telefonen er på en måned allerede geninstalleret 2 gange, for den rebootede i tide og utide.

Så synes jeg det er skræmmende så mange mystiske programmet der ligger i Androids Market, som beder om at få adgang til Telefonbog, Lager og andre mystiske ting, selvom det eks. bare er et spil, det var aldrig gået på en iPhone. Det er ingen kontrol med programmerne, man kan eksempelvis downloade gratis MP3 musik via Android Market programmer????

De iPhones jeg har haft til dato har aldrig crashet, og det burde ethvert teleselskab sgu da tage til efterretning, de tør ikke at udtale sig fordi de ligge inde med store lagre af Androidtelefoner som de gerne vil have afsat, derfor de vage udmeldinger.

Så har jeg førhend haft glæde af at bruge min iPhone4 sammen med Bluetooth AD2P, hvor jeg spiller trådløst musik i min bil, det spiller max med en iPhone4, men virker som en pose l... med min nye HTC Sensation, som jo skulle have fantastisk lyd, når den endelig spiller lyder det som monolyd i en spand vand, for ikke at tale om højttaleren, den lyder endnu værre.

Og så det sidste, alle de Android telefoner jeg har testet og kigget på virker så plastikagtige, fuldstændig som indmaden.

Og så er brugeroplevelsen total uoverskuelig, der er tit man ender i en blindgyde og ikke aner hvad man skal gøre, Android virker meget nørded, med forskellige brugerflader som eksempelvis HTC Sense, som ender med at blive noget miskmask.

Jeg skal ALDRIG have Android telefon mere, jeg er færdig med at lege betatester, nej giv mig en iPhone, hvor brugeren er i højsædet og ikke "gørdetselv/nørden" manden.

0 0
Ravnen1 24-11-2011 13:37:11

Ja, eller også skal de oppe sig lidt på mobilfronten og lave nogle mere attraktive produkter.
Jeg havde valget mellem HTC Sensation(som jeg havde haft 2 af før og var meget glad for) og Samsung Galaxy S2(som jeg helst ikke ville have), men Sensation havde intet at byde på, så jeg endte med at tage chancen og har absolut ikke fortrudt det.

0 0
Jan Ålund 24-11-2011 11:57:09

Hårdt ramt er vist en af de store overdrivelser. Og så handler det om 4 kvatals væskst og ikke året som sådan da de der jo har en ret stor vækst. Måske skulle man lige rette artiklen til ;)

0 0
DX 23-11-2011 18:05:43

jo generelt en flok hysteriske kællinger - en gang i mellem skulle man tro det var høns uden hoveder. Nu er alt jo relativt & der er jo stadig tale om en kolosal vækst året som helhed. http://htcsource.com/2011/11/htc-reports-record-breaking-q3-numbers-ships-13-2-million-units/

0 0

Om brug af cookies