Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC Magic nu med Windows Mobile

HTC Magic nu med Windows Mobile

Kunne du tænke dig en HTC Magic med Windows Mobile istedet for Googles Android. Det er næsten muligt.

En nærmest tro kopi af HTC's Magic gør det muligt, at købe en mobiltelefon der minder særdeles meget om HTC Magic designmæssigt, men med styresystemet Windows Mobile 6.1 istedet for Google's Android.

Klonen af HTC Magic er med en Huawei K3 460MHz processor, ingen antydning af 3G, men derimod Quadband EDGE (GSM 850/900/1800/1900). Ligesom der naturligvis også medfølger en stylus-pen.

Så er du faldet for HTC Magic's design, men drømt om den havde Windows Mobile istedet for Android, så er det nu muligt med denne klon.

Enheden kan blive din til den nette sum af omkring 1400 kroner ulåst. Hvis du altså kan finde den i butikkerne...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bent 29-07-2009 15:30:38

Det er jo meget lettere uden denne pen.
Har selv en HTC Touch, hvilken er en mareridt at bruge, den ligger nu i skuffen og samler støv.
Har telefonen ikke fuldt tastatur, men tastatur i skærmen, bør det være så nemt sum muligt at trykke på skærmtasterne uden nogen form for værktøj, men bare med fingrene ligesom på iPhone.
Har selv en iPhone 2G, men tænker på at skifte den ud med en HTC Hero, fordi den lyder lige så spændende som den nye iPhone, men er langt billigere.
Prisen for en IPhone 3G-S her på Færøerne er hele 8.900 DKK hos city.fo, hvilket er bedrageri i mine øjne.

0 0
JB 29-07-2009 10:18:15

Hvorfor er det "naturligt" at der følger en stylus med? Magic er da netop touch-baseret, så man slipper for at bruge stylus...

0 0
AOlesen 29-07-2009 12:52:36

Stylus er naturligt fordi windows mobile 6.1 i modsætning til Android, Apples iPhone OS og langt hen ad vejen Symbian 5 ikke er designet til at blive brugt (kun) med fingrene. Der er derfor masser af iconer og så videre, som på en almindelig skærmstørrelse er for små til at ramme med fingrene. Nu er det jo voldsomt moderne at bruge fingrene i stedet for en stulys, hvilket så er årsagen til at rigtig mange producenter forsøger at skjule større eller mindre dele af Windows Mobile brugerfladen under noget mere fingervenligt og fancy udseende, eks. HTC's touchflow (tror jeg det hedder), eller sony ericssons paneler på xperia.

0 0

Om brug af cookies