Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC måske klar med wearable alligevel

HTC måske klar med wearable alligevel

På rygtebørsen er det gået frem og tilbage med en wearable fra HTC, men der er igen snakken i krogene

Det er Bloomberg, der denne gang har snakket med en kilde, som skulle vide, at det ikke kun er efterfølgeren til HTC One (M8), der bliver vist frem ved MWC i marts. HTC skulle også tage en wearable med til den store konference.

Der har været meget snak om et smartwatch eller anden wearables fra HTC siden før MWC sidste år, men flere ting peger i den retning denne gang. HTC har nemlig indgået et samarbejde med Under Armour, som laver sportstøj- og udstyr.

Læs også: HTCs næste flagskib kommer 1. marts

Bloombergs kilde kalder det et smartwatch, og det kan det sagtens ende med at være, men det mest oplagte ville være en wearable med henblik på fitness, hvis samarbejdet med Under Armour spiller en rolle.

På Twitter har brugeren @upleaks, der er kendt for sine mange lækager, skrevet, at HTC tester en wearable, der ikke kører på Android Wear. Dette kunne også pege på en form for fitness tracker nærmere end et smartwatch.

Læs også: HTC-smartwatch kommer alligevel

Det er heller ikke længe siden HTC viste deres RE-actionkamera frem, så det kunne tyde på, at HTC vil bevæge sig uden for deres kerneområde - selve smartphonen.

Udover at snakke om et smartwatch, så bekræfter Bloomberg tilsyneladende, hvad mange tror i forvejen. Arvtageren til HTC One (M8) vil have en Snapdragon 810-processor, væsentligt forbedrede kameraer og lyd i samarbejde med Dolby ud over et look, der ligner de to foregående i HTC One-serien.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies