Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC Nexus Sailfish dukker op på to Benchmark-sider

HTC Nexus Sailfish dukker op på to Benchmark-sider

De formodede specifikationer for de næste Nexus-telefoner er allerede tidligere blevet lækket men bliver nu bekræftet af både AnTuTu og Geekbench.

Foto: Techconfigurations.com

Der hersker ingen tvivl om, at HTC bliver de næste i rækken til at producere de populære Nexus-telefoner, der er forventet senere på året i to udgaver. En topmodel, der går under navnet Marlin, og en mere prisorienteret udgave kaldet Sailfish.

De to mobiler skulle umiddelbart få den samme maskinkraft, mens det kun er deres ydre, der skulle være forskelligt, dog med undtagelsen af hukommelsen og muligvis battteriet.

Disse indre specifikationer blev lækket for en lille måneds tid siden, men bliver nu bekræftet endnu engang, idet den mindre model Sailfish angiveligt er blevet spottet på henholdsvis AnTuTu og Geekbench. Det skriver PhoneArena.

Se også: Nexus-rygter: Fingersensor med smart swipe - Ny blå farve

Vi skal forvente en telefon med 4 GB RAM og 32 GB intern hukommelse, og den vil blive drevet af en Snapdragon 820 chip, og altså ikke 821, som der tidligere har været tale om. På kamerasiden vil vi blive mødt af en 8MP selfie-skyder og et 13MP primært kamera på bagsiden.

Ud fra grafikken ses at softwaren er “Android NMR1”, som gemmer på Android Nougat Manufacturer Release 1. Altså naturligvis vil Sailfish komme med Android 7.0 Nougat direkte fra æsken.

Se også: Flere Nexus-softwarenyheder afsløret før tid


I Geekbenchs multi-core score, der er et udtryk for mobilers ydeevne, får Sailfish en score på 5355, der placerer den i nogenlunde samme kategori som f.eks. en LG G5 og lidt under en OnePlus 3. Til sammenligning topper Galaxy S7 listen med 6348.

Selvom vi ikke her støder på den store udgave, Marlin, så formoder vi som nævnt at de to Nexus-enheder vil få tæt på de samme specifikationer, og således tyder det på vi allerede kender til deres egenskaber.

Marlin og Sailfish er rygtet til at blive lanceret senere på året, og det bliver rigtig interessant at se, hvad samarbejdet med HTC vil bringe med sig.

Nedenfor har vi samlet de foreløbige specifikationer for de to mobiler i en oversigt.

Tjek: Nexus-nyt: Metal til Marlin - Plastik til Sailfish

Foreløbige specifikationer for Nexus Sailfish

Processor: Snapdragon 820 fra Qualcomm
Skærm: 5" 1920 x 1080 AMOLED
Kamera: 8 megapixel foran, 13 megapixel bagpå
Lagerplads: 32 GB
Batteri: 2.770 mAh 
Software: Android 7.0 Nougat
Andet: USB-C-port, Bluetooth 4.2, højttalere i bunden, fingeraftrykslæser bagpå
Pris: Endnu ukendt

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies