Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC og Samsung på vej med 4G til Windows Phone

HTC og Samsung på vej med 4G til Windows Phone

Vedholdende rygter vil vide, at både HTC og Samsung er på vej med 4G-telefoner, der kører Windows Phone.

Vi har endnu til gode, at se telefoner med Windows Phone, der understøtter 4G, men det ændre sig formentlig i løbet af 2012. Spørgsmålet er bare, hvem der kommer først.

The Verge erfarer fra kilder, med kendskab til Microsofts planer, at både HTC og Samsung er ved at forberede telefoner med Windows Phone med 4G.

HTC’s 4G telefon har foreløbig fået navnet Radiant. Navnet er tidligere blevet nævnt i forbindelse med HTC, men nu skulle den være god nok.

Samsungs telefon kommer til at hedde Mandel og desuden skulle den, ifølge rygterne, komme med en skærm, er større end 4,3 tommer.

Begge telefoner forventes, at blive præsenteret i starten af 2012, hvor Nokia også har annonceret, at de vil komme med en udgave af Nokia Lumia 800, der understøtter 4G.

Det forventes, at telefonerne bliver introduceret i USA, som det første sted i verden.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 02-01-2012 10:29:12

Jeg har efterhånden fundet ud af, at HTC gerne vil promovere sig som de første med WP, men Nokia er allerede klar med en 4G tlf i US.
Med mindre HTC for røven virkeligt i gear, så når de næppe at komme før Nokia, der har lanceret og starter salget d. 11 januar.

http://www.engadget.com/2011/12/14/nokia-lumia-710-official-on-t-mobile-hspa-14-4-3-7-inch-clear/

0 0

Om brug af cookies