Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC om Google og Microsoft

HTC om Google og Microsoft

I et interview med administrerende direktør for HTC, fortælles det at samarbejdet med Microsoft fortsætter. Der kom også lidt detaljer om HTCs syn på Nexus One.

HTC´s administrerende direktør Peter Chou
HTC´s administrerende direktør Peter Chou

I et interview med det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, løftede HTC's administrende direktør Peter Chou, sløret for nogle lækre små detaljer.

Der blev blandt andet snakket en del om Nexus One som er en enhed som HTC har lavet i samarbejde med Google. Salget har ikke været ovenud imponerende, men HTC lader tilsyneladende til at være ganske tilfredse.

Peter Chou minder om, at Google ikke har lavet frygtelig meget reklame og marketing for telefonen. Tages det med i betragtningen, så klarer Nexus One sig udmærket.

Uanset forbrugersucces for Nexus One, har det bragt nye forretninger for HTC. De har desuden vist, at de er det førende brand, når det kommer til Android, og det hjælper også på forretningen.

HTC og Microsoft fortsætter samarbejde

Der har i krogene været en smule bekymring angående samarbejdet imellem HTC og Microsoft.

HTC har gjort meget for at omgås brugergrænsefladen i Windows Mobile operativsystemerne med HTC Sense.

Ideen var at skabe den samme oplevelse for brugeren på alle HTC enheder uanset styresystem, og det hjalp også til at differentiere deres hardware fra andre som også kørte med Windows Mobile operativsystem.

Dertil kommer at Microsoft i høj grad har fastsat nogle meget stramme rammer for de enheder der skal køre deres nye operativsystem Windows Phone 7. De har basalt set afsagt ordre om hvilken chip og skærm der skal bruges, hvilke features der skal være og at de skulle have lov til at styre brugergrænsefladen.

Selvom HTC lader til at have rimelig stramme tøjler, så fortæller Peter Chou at han er henrykt over Microsofts nye styresystem, og at HTC forventer at udgive en Windows Phone 7 enhed inden slutningen af år 2010.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies