Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One A9 rygtes nu med mere beskedne specifikationer

HTC One A9 rygtes nu med mere beskedne specifikationer

Specifikationerne på HTCs kommende mobil har tidligere rygtes til at være i den høje ende, nu rygtes mobilen med mere beskedne specifikationer.

HTC forventes at lancere endnu en telefon hen imod slutningen af året, en telefon som gerne skulle give dem en hjælpende hånd i et marked hvor de for indeværende har svært ved for alvor at bide sig fast.

Den kommende telefon rygtes til at hedde HTC One A9 (også benævnt Hima Aero), og den velbevandrede twipper-tipster Evleaks eller Evan Blass, kaster lidt lys over de forventede specifikationer, som ser noget anderledes ud end hidtil forventet.

Læs også: Kommende HTC One A9 får monsterprocessor med 10 kerner

Tidligere har det været oppe og vende, at enheden ville blive en topmodel med dertilhørende specifikationer, 5,2 tommer QHD skærm, 4 GB RAM, 3500 mAh batteri og en kraftfuld Mediatek Helio X20 processor med 10 kerner.
Evleaks giver sit besyv med og skal man tro på ham, hælder telefonen mere mod en mid-range model, Snapdragon 617 chipsæt, 5 tommer 1080p AMOLED display, 2 GB RAM, 16 GB Intern hukommelse, 16 megapixel kamera (UltraPixel på fronten), microSD kort og et batteri på 2150 mAh. Den skulle lanceres til november i seks farver med en tykkelse på 7 millimeter ifølge hans tweet.

Læes også: HTCs A9 topmobil: første fotos sluppet løs

Der florer altså en del tvetydige oplysninger, men HTC har offentliggjort at de holder et pressemøde den 29 september, hvis telefonen først lanceres til november, kan vi om ikke andet håbe på yderligere detaljer ved denne lejlighed.

Kilde: Android Authority


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies