Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One alligevel på vej i Nexus-udgave

HTC One alligevel på vej i Nexus-udgave

Der har været mange rygter - endda en afvisning af HTC, men den skulle være god nok. HTC One på vej i Nexus-udgave.

Google overraskede alle da de under årets Google I/O præsenterede Samsung Galaxy S4 i en ren Android-version. Og lige efter startede rygterne om en HTC One i en ”Google udgave”.

Rygterne om en HTC One i en Nexus-udgave blev dog hurtigt afvist, men ikke godt nok for spekulationerne fortsatte.

Og nu skulle den altså være god nok – der kommer en HTC One i en ”Google udgave”.

Under AllThingsDigitals D11 konference blev det annonceret, at der er en speciel Nexus-edition på vej af HTC One. Meldingen kom fra Sundar Pichai, senior Vice President for Android. Det skriver AllThingsD.com.

HTC One i Nexus-udgaven kommer i første omgang på det amerikanske marked hos AT&T og T-Mobile, om den kommer på det danske marked er endnu uvist.

 - Galaxy S4 i Nexus udgave kommer måske ikke til Danmark

Den kommer på markedet den 26 juni, hvilket er samme dag som Galaxy S4 i Nexus-udgaven kommer. Så der er klar til konkurrence. Prisen på de to enheder er henholdsvis 599 dollars ulåst for HTC One og 649 dollars for en ulåst Galaxy S4.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin 31-05-2013 17:24:41

Tror det bliver min næste mobil. Jeg havde tænk på HTC One før men Sense 5 gjorte at jeg ikke gad men så kom denne Nexus-udgave og jeg ville godt købe den men... Knapperne er ikke ligefrem brugervenligt sat. Jeg har ikke prøvet selve HTC One men jeg har en 4 tommer mobil og har prøvet at forestille mig hvordan det er. Den nederste lyd knap er et mareridt for min tommelfinger og power knappen er i det sted hvor man skal flytte hele hånden op for at trykke på den. Har hørt "hjem og "tilbage" knapperne ikke virker 100% så de er vel også forkert sat. Telefonen har ellers et fedt design og beats audio så det er lidt 50/50 om den er det værd

0 0
Pmj 31-05-2013 20:46:56

De fysiske knapper sider fint. Ingen problemer med dem her. Men home tasten sidder forkert, den skulle have været placeret i midten. Det er bare ikke bekvemt at bruge den med en hånd. Ligeledes er manglen af en menu-knap en fejl. I det hele taget er jeg rigtig utilfreds med placeringen og anvendelsen af de capacitive knapper og er en af de ting jeg glæder mig til at rette op på med en community rom.

0 0
Malte 31-05-2013 10:32:01

at der kommer et tilbud fra HTC eller andre om at omdanne HTC's sense 5 plus bloatware til en stock Android version.

Der er ikke meget af HTC's skin, som jeg synes om. Jeg købte telefonen, fordi den p.t. er noget af det bedste på markedet. Men det skyldes specs, ikke softwaren.

0 0
Pmj 31-05-2013 12:30:12

Lidt enig med at du selv kan komme en Custom Rom på hvis du er utilfreds (gør jeg selv). Men det lader også til at der er overvejelser om at tilbyde det til eksisterende HTC one.
http://www.gsmarena.com/htc_might_release_aosp_rom_for_current_htc_one_owners-news-6132.php

0 0
Daniel Jørgensen 31-05-2013 11:29:58

Undskyld utrykket, men lad da være med at skab dig.. Du vidste jo godt det lå på telefonen da du købte det, og hvis du ikke synes om det, så fjern det da selv, med noget custom rom.. Det er din egen skyld ikke HTC's

0 0
Casper 31-05-2013 10:46:16

Eftersom det er en amerikansk udgave til AT&T og T-Mobiles netværk skal du ikke forvente en officiel version, men der er ingen tvivl om at udviklere kan bruge fx kamera-delen til ekstremt meget!

0 0

Om brug af cookies