Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One hædret med EISA-pris

HTC One hædret med EISA-pris

Den populære topmodel, HTC One, er netop hædret med endnu en prestigefyldt pris – HTC One har netop vundet en EISA Award.

HTC har opnået yderligere anerkendelse for deres anmelderroste topmodel, HTC One, da den netop er blevet hædret med en EISA Award for ”Best European Advanced Smartphone 2013-2014”.

 - HTC One – den eneste ene (mobiltest)

Foruden prisen gav juryen HTC følgende ord med på vejen; -”HTC One fortsætter med at være et skridt foran konkurrenterne indenfor både design, foto og lydoplevelse.”

 - "Vi er utrolig glade for, at HTC One fortsætter med at blive anerkendt som den bedste smartphone på markedet, selv seks måneder efter lanceringen," siger Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic, i en pressemeddelelse.

 - HTC One – se den store test (web-tv)

HTC One har modtaget adskillige priser og udmærkelser siden lanceringen i februar 2013, herunder GSMA’s "Best Mobile Handset, Device or Tablet" på MWC 2013, Computex Taipei Gold Medal award for Design & Innovation, samt et væld af topanmeldelser og redaktionelle udmærkelser overalt i verden.

EISA-prisen 2013 kommer i forlængelse af prisen til HTC One S, som sidste år blev kåret til ”The best social media phone” af netop EISA.

 - HTC: Så er den røde HTC One i handlen

Foruden HTC One blev også Huawei, Sony og Samsung hædret for henholdsvis: ”European Consumer Smartphone 2013-2014” (Huawei Ascend P6), ”European Social Media Phone 2013-2014” (Samsung Galaxy S4 Mini) og ”European Tablet 2013-2014” (Sony Xperia Tablet Z).


Kilde: EISA

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Kirk 16-08-2013 16:20:31

så ville det være en super fedt telefon...

I ny og næ finder den på at bruge alt strømmen på godt 5-6 timer ... hurtigere end man kan nå at lade den (hvilket også er helt fucked, det tager 5 timer !!!!!)

og så savner jeg synkronisering/backup i samme grad som man får med iTunes.. det er helt håbløst hvis man mister telefonen i forhold til med iPhone.

0 0
Shawn 19-08-2013 06:30:00

Der er vist noget galt med din mobil Martin Kirk.. Jeg har ikke haft en smartphone i hånden som holder strøm længere(der er sikkert en som kan) det er ikke hver dag jeg får min opladet. Selv ved konstant brug holder den en hel dag.

Synkronisering og backup forstår jeg ikke du har problemer med? Har du overhovedet prøvet.

0 0
Thomas Hansen 18-08-2013 21:01:05

Martin jeg har en magen til og min holder snildt en hel dag ved meget brug. Jeg har langt til arb og høre musik på den i toget og på vej hjem hvilket er godt og vel 3 timers musik på yousee musik, plus jeg i løbet af af dagen er på nettet samt taler i fon og tjekker mail...

Måske har du en Mandags model

0 0
Om brug af cookies