Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One M10: Endnu et par lækkede billeder

HTC One M10: Endnu et par lækkede billeder

Endnu et kig på den kommende topmodel fra HTC. Disse billeder viser at HTC er gået væk fra taster på skærmen, til dedikerede knapper under skærmen.

HTC har ikke synderlig meget held med at holde deres kommende topmodel HTC One M10 hemmelig. Nu er der dukket yderligere to billeder op fra brugeren @tanalibera på Twitter, billederne er rimelig klare og giver et ganske pænt overblik over telefonen - og så lader de til at være rimelig meget i tråd med tidligere billeder set af telefonen.

Læs også: HTC One M10 får et ‘meget overbevisende kamera’

På bagsiden er der ikke store designændringer at spotte, den forventes at blive lanceret med et kamera på 12 megapixel med laser autofokus og 5 Ultrapixel kamera på fronten.

Læs også: Første billede af HTC One M10 afslører store designændringer

På forsiden er der er relativ stor skærm (forventningen er 5,2 tommer). Over skærmen er højttaleren naturligvis placeret, under skærmen finder vi en aflang hjem-knap som formentlig også fungerer som fingeraftryks-sensor.
Ved siden af sensoren ses to knapper, en ‘back’ og en ‘apps’ knap. Skal billederne stå til troende, går HTC altså væk fra on-screen knapper på fronten, til dedikerede knapper.

Kilde: Android Authority


Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies