Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC: One M10 får et "meget, meget overbevisende kamera"

HTC: One M10 får et "meget, meget overbevisende kamera"

Hvis det står til en af HTCs chefer, vil den næste topmodel, indtil videre kendt som One M10, give en "meget, meget overbevisende kameraoplevelse".

Et lækket billede af HTCs efterfølger til One M9 afslører en bagside med en skarpere kant, men som stadig er til at genkende.
Et lækket billede af HTCs efterfølger til One M9 afslører en bagside med en skarpere kant, men som stadig er til at genkende.
Foto: Weibo.com

HTC er ikke bange for at hype sine kommende produkter i medierne måneder før en lancering. Det er tidligere set med One A9, som firmaets chef fire måneder inden lancerede udnævnte til et ”helteprodukt” - hvad der så end lå i det.

Læs også: Rygte: HTC One M10 afsløres den 11. april under nyt navn

Nu gør den taiwanske producent det så igen. Denne gang er det HTCs finansdirektør, Chialin Chang, der over for hjemmesiden CNET lover godt nyt for den kommende HTC-topmodel, som ifølge ham kommer ”meget snart”. Fra Chang lyder det:

”Vi kan med sikkerhed sige, at HTC vil have en meget, meget overbevisende kameraoplevelse” med henvisning til efterfølgeren til One M9, der ventes at komme med et andet navn end det oplagte navn One M10 den 11. april.

Her er en officiel teaser fra HTC, hvor rammen ses bagfra. Den stemmer overens med det lækkede billede.
Her er en officiel teaser fra HTC, hvor rammen ses bagfra. Den stemmer overens med det lækkede billede.
Foto: Twitter.com (@htc)

HTC har længe bøvlet med at finde frem til et konkurrencedygtigt kamera, der er på højde med eksempelvis Samsung Galaxy S6, Sony Xperia Z5, LG G4 og iPhone 6S. På papiret ser fremtiden dog lys ud for den kommende HTC-topmodel. Rygter peger nemlig på, at den vil blive udstyret med en Sony IMX377-sensor på 12 megapixel og med store pixels på 1,55 µm til at fange store mængder af lys.

Læs også: Flere detaljer om kameraet i HTC One M10 kommer frem

Til sammenligning er pixels i iPhone 6s ”kun” 1,22 µm store, og den kan derfor ikke tage nær så meget lys ind, når der fotograferes under især mørke omgivelser. Det faktum, at Nexus 5X og Nexus 6P allerede benytter denne kamerasensor med succes, tegner også godt for HTC-topmodellen.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies