HTC One (M7) får nu Lollipop i Danmark

Lollipop udrulles lige nu til HTC One (M7) i hele Europa. De første danskere har allerede fået opdateringen.

HTC One (M7) får nu Lollipop i Danmark

HTC’s udrulning af den seneste Android-version til topmodellerne har, ligesom hos Samsung, heller ikke været helt problemfri. Men nu kan du endelig opdatere din HTC One (M7) til Lollipop.

HTC’s kommunikationschef, Jeff Gordon, melder i dag ud på Twitter, at Lollipop er klar til den 2 år gamle smartphone.

Læs også: Android Lollipop er landet – De 10 bedste nyheder

For tre uger siden sendte HTC opdateringen ud til den ulåste udgave og udviklerudgaven af One (M7), men nu er den landet hos den normale udgave af modellen.

Det er ikke kun danskerne, der modtager Lollipop i dag. HTC har sendt opdateringen ud til hele Europa, men det foregår i bølger, fortæller Jeff Gordon på Twitter. Derfor kan der endnu gå lidt tid, før du ser den på netop din HTC One (M7).

Læs også: Det betyder Lollipop for driftstiden

To danske ejere af One (M7), Claus Bonde og Mads Frederik Toft, har tippet os om opdateringen – tak for det! Nedenfor kan du se en række screenshots før og efter opdateringen, som de har sendt til os.

HTC One (M7) med Lollipop

Holder ikke løftet om 90 dages tidsfrist

Efter Googles offentliggørelse af Android 5.0 Lollipop var HTC hurtige til at melde ud på Twitter, at de inden for 90 dage ville glæde ejere af One (M7) og One (M8) med opdateringen. Det er i dag 114 dage, siden de gav dette løfte, og dermed har de overskredet tidsfristen med en lille måned.

HTC nåede dog at udsende opdateringen til One (M8) i sidste øjeblik inden for den 3 måneder lange frist.

Læs også: Ny Android til maj – sæt kryds i kalenderen

Nyere version end Googles egne smartphones

Med denne opdatering til Lollipop formår HTC at stille en nyere Android-version til rådighed for ejerne af One (M7) end Googles egne Nexus-brandede smartphones. Nexus 5 og Nexus 6 kører kun med version 5.0.1, mens HTC-topmodellen er et lille skridt foran med 5.0.2.

Seneste tilføjelse til sagen

Temaet er stadig relevant. mobilsiden gik videre med historien. 25/2/2015 blev fortællingen ført videre med en nyhedsartikel med fokus på Du slipper alligevel for DSB-afgift som mobilbruger – Følg den videre udvikling her. Temaet er stadig aktuelt. Klik her for at læse seneste nyt..