HTC One (M8) – her er de nye funktioner

Specifikationer er ikke alt i en smartphone, og derfor har vi samlet nogle af de vigtigste nye funktioner for HTC One (M8)

HTC One (M8) – her er de nye funktioner

HTC har med den nye HTC One (M8) lagt vægt på fire kerneområder for at lave den bedst mulige smartphone, nemlig håndværket, følelsen, lyd og kamera. Disse fire ‘søjler’, som telefonen er bygget op om munder ud i nogle spændende nye egenskaber.

I Danmark vil HTC One (M8) kunne købes i 3, Telia, Telenor og flere fra den 31te marts. Se mere her

Læs også: HTC One (M8) – her er specifikationerne

Læs også: HTC (M8) – se alle billederne

Håndværket

Der er ingen kanten på HTC One (M8), ligesom der er en anden tekstur på siderne af telefonen, end der er på resten af telefonen, for at forbedre grebet.

Telefonen fås i tre forskellige udseender: ‘Glacial Silver’, som findes på den gamle HTC One (M7), ‘Amber Gold’ og så den nye Gunmetal Grey. Gunmetal Grey kan ikke ikke sammenlignes med plastik, når der er tale om fornemmelsen for materialet, og HTC var igennem 130 forskellige slags olie for at opnå et resultat, de var tilfredse med.

HTC har også produceret et nyt cover til HTC One (M8), som har fået navnet ‘Dot View Case’. Et intelligent cover, der stadig er funktionelt uden at skulle åbne coveret, ligesom det kan vise de basale ting som tid, dato og vejren gennem det lukkede cover.

Følelsen

Den anden ‘søjle’ bygger på ordspillet mellem følelse eller sans på engelsk, ‘sense’, og navnet på HTCs nyeste version af sin egen brugerflade, som netop hedder Sense 6.0. I det hele taget har HTC prøvet at menneskeliggøre Android.

Det taiwanesiske selskab giver muligheden for flere farver og brugertilpassede farver i brugerfladen, for at gøre det lettere at navigere. I det hele taget har HTC forsøgt at gøre det lettere for den enkelte ved at muliggøre en masse brugertilpasning og lave simple ikoner.

HTCs Blinkfeed har også været et fokuspunkt, da 78 procent bruger Blinkfeed dagligt. Programmet kan opfange det, brugeren interesserer sig for ud fra Facebook og Google+ og kan derefter lave små samlinger eller magasiner ud fra nøgleord som for eksempel cupcakes, Messi eller Prada.

Lyd

Det var lidt af en revolution, da HTC One (M7) havde to højtalere på forsiden med HTCs BoomSound, og det har HTC One (M8) selvfølgelig også, og HTC har forstærket den maksimale lydstyrke med 25 procent i forhold til HTC One (M7).

Desuden har HTC leget lidt med forstærkerne, så de kan tilpasse sig, ligesom der også er en indbygget karaokefunktion i HTC One (M8), til de vordende popstjerner eller rocklegender.

Kamera

Det allermest revolutionerende i denne kategori er selvfølgelig, at der nu er to linser i HTC One (m8)s kamera. HTC går stadig ikke med på bølgen om flere og flere pixels og holder sig til sine Ultrapixels, som der er 4 af i det primære kamera, og så 2 megapixel på det ekstra, understøttende kamera.

At der er to linser gør, at det er muligt at justere fokus efter et billede er taget, ligesom det giver flere detaljer.

I kameraet er der også mange effekter og skønhedsværktøjer, som kan bruges til at rette skønhedsfejl, da HTC har fundet ud af, at folk altid forskønner deres billeder, inden de poster dem på eksempelvis Facebook.

Mere til nyheden

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. 3/2/2014 kørte vi en artikel omkring temaet LG svarer: Hvad vi kan forvente af LG G FlexKlik her for at åbne artiklen.. Få også seneste nyt om temaet ved at trykke her..