Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One (M8) Max kan blive stor indeni og udenpå

HTC One (M8) Max kan blive stor indeni og udenpå

Der kan være noget stort på vej fra HTC - både målt på størrelse og specifikationer i HTC One (M8) Max

HTC One (M8) her kan snart få en større version
HTC One (M8) her kan snart få en større version

HTC One fik både en Mini og en Max, men indtil videre har HTC One (M8) måttet nøjes med en Mini. Og den fik ikke engang navn efter originalen. Det er heller ikke sikkert, at Max-versionen vil det, men den ser ud til at blive yderst interessant.

Læs også: Nye HTC-rygter op til oktober-event

Phandroid.com skriver nemlig, at HTCs næste phablet vil få en 5,5” skærm i QHD opløsning, altså 2560x1440 pixels. Sammen med det vil der ligge en Snapdragon 805-processor i og 3GB RAM.

Der er ikke nævnt UltraPixels, men på bagsiden skulle sidde et 18MP kamera med optisk billedstabilisering. Batteriet vil blive på 3000mAh.

Nyt på softwarefronten

HTC One (M8) Max, som den vil blive kaldt indtil videre, vil komme med Android L ud af æsken, og HTC vil have en ny omgang Sense til at lægge ovenpå. Det bliver Sense 6,5, der kommer til at styre det æstetiske udtryk i softwaren.

Læs også: HTC-smartwatch kommer alligevel

HTC One Max fra sidste år leverede en fin oplevelse, men bød ikke på meget mere end en større skærm og en fingeraftrykslæser i forhold til HTC One. Holder det sidste nye stik, bliver der altså noget at komme efter i dette års udgave af Max-modellerne.

Med Android L ud af æsken tyder det også på, at der går mindst et par måneder, inden vi får telefonen at se.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Sven Andresen 01-10-2014 22:34:03

Endelig begynder HTC at forstå meningen med en smartphone. Nu som HTC formentligt får en godt kamera.... har de forstået at de fleste personer bruger deres smartphone som kamera, og da er det behov for andet end ultrapixels, som kun er brugbart til facebook billeder og ikke andet.

Eneste grund til at jeg ikke har købt en HTC mobil igen, er pga. kamera ikke har været godt nok. Nu som de ser ud til at det går den rigtige vej igen, så er HTC en MEGET potentiel smartphone for mange.

Fordi lyd og brugeroplevelse, er ikke noget som mangler til HTC'en. Nu skal bare samsung og de andre mobilproducenter, forstå at brugere ikke ønsker alt det spamware som de indeholder. Fjern det fra mobilen og lægg det ind i play store. Lav noget ordentligt og brugere vil bruge det... ellers fjern det igen.

3 0
02-10-2014 10:27:52

Helt enig. Endelig kan man begynde at overveje HTC.

2 0

Om brug af cookies