Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One (M8): nye versioner på vej?

HTC One (M8): nye versioner på vej?

Rygter siger at der er to nye versioner af HTCs topmodel på vej, en der er vandtæt og en der er udformet i plastik i stedet for metal.

En af HTCs store fejl sidste år, var at de ikke havde nok telefoner på markedet, der manglede specielt nogle mid-range modeller til at pirre nysgerrigheden hos de forbrugere, der ikke nødvendigvis har behov for toppen af kransekagen i deres daglidags behov,

Nu tyder noget på at de vil forsøge sig lidt i samme stil som Samsung, med at kaste en række enheder på markedet til forskellige behov. Et læk fra en unavngiven kilde, fortæller til 9to5Google at HTC har to varianter af HTC One M8 i støbeskeen, HTC One (M8) Plus og HTC One (M8) Advance.

Plus modellen skulle være vandtæt ligesom Sony Xperia Z2 og Samsung Galaxy S5, have et 13 megapixel kamera med optisk billedstabilisator, et 2k display med “det højeste antal pixels hidtil”, en Snapdragon 805 processor og 3 GB RAM.

Advance vil dele specifikationer med den originale HTC One (M8) men vil være udformet i plastik i stedet for metal, denne model skulle dog hovedsageligt være rettet mod de asiatiske markeder.

Kilde: Boy Genius Report


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nikolai 01-06-2014 22:19:14

Hmm, umiddelbart er der lidt selvmodsigelse i artiklen.
I skriver, at det ikke er alle, der har brug for toppen af kransekagen i deres daglige mobilbrug, så derfor lancerer HTC en Plus-version, der erbedre end deres topmodel og en, der har samme specs bare udført i plastik.
Hvis indmaden er den samme eller bedre og det kunne er det ydre, der adskiller sig, er der vel ikke tale om en decideret midrange model. Der er flere andre producenter, der har ladet deres topmodeller udføre I plastik. At en mobil kommer i plastik er ikke nødvendigvis ensbetydende med dårligere kvalitet.
Denne kommentar er ikke postet for at starte en krig mellem plastik og metal, blot en kommentar til den, i mine øjne lidt vildledende artikel.

0 1
Andreas Birkjær 07-06-2014 09:37:39

Hej Nikolai.

Undskyld jeg ikke har svaret før, jeg er vant til at få mails når der kommer kommentarer på artiklerne men det fungerer ikke helt stabilt i disse tider lader det til.

Jeg kan godt se din pointe, jeg mente egentlig heller ikke at disse to modeller skulle betegnes som mid-range, den første del af artiklen var myntet på HTCs markedsstrategi om at fokusere på enkelte enheder i stedet for som Samsung at kaste mange modeller på markedet.

Der skulle ikke nødvendigvis være lighedstegn imellem plastik modellen og mid-range kommentaren. Pointen er, at HTC nu lægger deres strategi en smule om og lancerer lidt flere modeller end blot et par enkelte (mid-range ordvalget er fordi det netop er det HTC selv har brugt i en udtalelese om tidligere fejl).

Det kunne jeg nok godt have udpenslet lidt bedre, men decideret vildledende syntes jeg ikke det er.

0 0
Naggie21 31-05-2014 20:37:26

Tilbage i 2011 og 2012, hvor det begyndte at gå ned af bakke for dem, snakkede de om, at de udgav alt for mange modeller, og kunderne derfor ikke kun finde rundt i udbuddet. Nu siger de så de laver for få. Det er ikke nemme at blive kloge på :)

2 2
TF 01-06-2014 21:01:02

Verden og markedet ændre sig jo hele tiden og så må man tilpasse sig.

0 0

Om brug af cookies