Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One (M9) måske fanget på billeder

HTC One (M9) måske fanget på billeder

Et fransk site har fået fat i et par billeder, der skulle være det kommende flagskib fra HTC, HTC One (M9)

Under kodenavnet Hima har HTC gemt efterfølgeren til HTC One (M8), som meget vel kan ende med at hedder HTC One (M9). Det franske site nowhereelse.fr har fået et par billeder af hvad der godt kunne ligne en efterfølger til sidste års anmelderroste flagskib.

Telefonen beholder i store træk udseendet fra HTC One (M8), men kameraet ser markant anderledes ud. Det har tidligere været fremme, at næste version af HTC One vil have et 20MP kamera, og det tror franskmændene også på. UltraPixels vil kun være på frontkameraet.

Læs også: HTCs næste flagskib kommer 1. marts

Om kameraet stadig er et DuoCamera med 2 linser er ikke umiddelbart til at se på billederne, men skridtet væk fra UltraPixels vil glæde mange.

Skærmstørrelsen har der også været lidt spørgsmål om, og der har været snakken om alt fra 5-5,5” - det er også lidt svært at vurdere ud fra disse billeder. Sitet tror dog selv på en 5” skærm med FullHD-opløsning.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin5000 20-01-2015 16:33:24

På M7 var det acceptabelt med den sorte logo-bar under skærmen - for der var også knapper på den. På M8 er det bare irriterende spild af plads... jeg havde virkelig håbet at de ville droppe det skidt på M9 :-( Jeg havde egentlig regnet med at skulle opgradere til M9 fordi jeg er lidt afhængig af Blinkfeed... uden dét bliver Android næsten lige så kedeligt som iOS (for mig - jeg brugte min OnePlus lige så lidt som min iPhone 5S da min HTC One var til rep).

2 0
20-01-2015 14:11:59

Jeg håber ikke det er M9 :-)

6 1

Om brug af cookies