Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One M9 Plus specifikationer lækket

HTC One M9 Plus specifikationer lækket

Før den endelige lancering i morgen, er specifikationerne til HTC One M9 Plus lækket. 5,2 tommer display, 3 GB RAM, Snapdragon 810 processor og meget mere.

Dagen før det endeligt får løs, har upleaks givet os endnu en lille forsmag på hvad vi har i vente ved HTCs pressemøde ved Mobile World Congress i morgen.

Det forventes at HTC lancerer en HTC One M9 Plus ved siden af den “almindelige” HTC One M9, de forventede specifikationer på den større Plus model, er nu blevet lækket.

Ifølge upleaks vil HTC One M9 Plus indeholde den rygtede fingeraftryks-sensor på fronten, og have et 5,2 tommer display som også var forventet. Han påpeger desuden at den kommer i to varianter, en med et Snapdragon 810 chipsæt og en med et MTK MT6795 octa-core chipsæt. Sidstnævnte skulle være beregnet til det asiatiske marked.

De resterende specifikationer deles mellem begge modeller, 3 GB RAM, 32 GB hukommelse, understøttelse af VoLTE, BoomSound, 2.840 mAh batteri, primært dual-kamera på 20,7 og 2,1 megapixel samt 4 eller 13 megapixel på fronten. Den rygtes til at køre Android 5.0.2 Lollipop (og ikke 5.1).

Kilde: UpleaksForrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

brian jensen 06-03-2015 16:16:17

Godt nok trælst, at sidde og vente på one m9 og plus, og så kommer de ikke samtidig ud. hvad er ideen idet, at folk skal blive indebrændte over evt at ha købt one m9, for at opdage at m9 plus kommer 14 dage senere.!!!!
det er en ommer HTC

0 0
Om brug af cookies