Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One M9 rygte: nyt Boomsound-design

HTC One M9 rygte: nyt Boomsound-design

Med det seneste rygte om HTC’s nye lydpartner, skulle de velkendte højtalere angiveligt få et ansigtsløft.

Siden den taiwainesiske smartphone-producent, HTC, leverede One M7 og One M8, satte de nye standarder inden for lommelyd. Ligetil medbragte begge enheder sig et uimodståeligt design, der var med til at hjemhente topkaraktere.

Læs også: HTC One (M8) anmeldelse: Velkommen til første klasse

Siden da har de velkendte Boomsound-højtalere bidraget til en øjeblikkelig genkendelse af en HTC-telefon - positivt. På sidste års flagskibsmodel, HTC One M8, betød dette dog også en betydeligt længere enhed, der kunne virke uhåndterbar for små hænder.

Jævnfør seneste rygte i møllen, skulle de mange-hullede lydgivere dog modtage et ansigtsløft der ser ud til at fylde mindre.

Trods successen med Boomsound skulle det nye lydleveringsnavn være audiogiganten, Bose, der er indgået i et strategisk partnerskab med HTC. Som det kan ses på ovenstående billede, vil højtalerne nu være mere diskrete og tillade mere skærm og mindre kant.

Læs også: HTC M9: Flere billeder lækkert

Hvis billedet og rygterne taler sandt, vil det være sand fornøjelse at se større lyd, takket være Bose, men i mindre indpakning.

Eftersom dette stadig blot er rygter kan intet vides med sikkerhed, og man må væbne sig med tålmodighed til den 1. marts hvor HTC angiveligt skulle præsentere One M9

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael A 12-02-2015 10:07:09

Når raffineret design optimeres... Den sorte bjælke minimeres - det ser da ret godt ud.
Det kan undre mig, at en teleudbyder som TDC har valgt ikke længere at have HTC produkter i deres sortiment?
Et af mobilmarkedets absolut bedst designede telefoner, en producent der står i forrest række med nyeste opdateringer til Android, super kvalitet og holdbarhed, seriøs kundesupport, lækkert udvalg af tilbehør osv. Man undres...

19 0
Daniel Jørgensen 13-02-2015 09:16:28

Jeg synes ihvertfald at det er tydeligt at HTC er dem så har flest nye ting .. De prøver flest.. Som eksempel boom sound og deres kamera tiltag. Dog er der også nogle gange nogle "upsere" hvor der er noget som ikke helt spiller, men sådan har det altid været for dem som prøver det nyeste af det nyeste

2 0
Robert 12-02-2015 10:24:53

Jeg tror bare TDC har en vision om at lave dumme beslutninger over en bred kam. Deres kundeservice, priser, dækning halter alle sammen, hvorfor så ikke strege HTC fra deres sortiment, det giver rigtig god mening.

11 0
Michael A 12-02-2015 13:21:40

HA! Ja det kan du have ret i. Og så kan det jo være at HTC's salgsmaskine ikke er lige så flittig til at sponsorere Bahamas-rejser til butikcheferne i TDC, som visse konkurenter :-)

13 0

Om brug af cookies