HTC One M9 rygte: nyt Boomsound-design

Med det seneste rygte om HTC’s nye lydpartner, skulle de velkendte højtalere angiveligt få et ansigtsløft.

HTC One M9 rygte: nyt Boomsound-design

Siden den taiwainesiske smartphone-producent, HTC, leverede One M7 og One M8, satte de nye standarder inden for lommelyd. Ligetil medbragte begge enheder sig et uimodståeligt design, der var med til at hjemhente topkaraktere.

Læs også: HTC One (M8) anmeldelse: Velkommen til første klasse

Siden da har de velkendte Boomsound-højtalere bidraget til en øjeblikkelig genkendelse af en HTC-telefon – positivt. På sidste års flagskibsmodel, HTC One M8, betød dette dog også en betydeligt længere enhed, der kunne virke uhåndterbar for små hænder.

Jævnfør seneste rygte i møllen, skulle de mange-hullede lydgivere dog modtage et ansigtsløft der ser ud til at fylde mindre.

Trods successen med Boomsound skulle det nye lydleveringsnavn være audiogiganten, Bose, der er indgået i et strategisk partnerskab med HTC. Som det kan ses på ovenstående billede, vil højtalerne nu være mere diskrete og tillade mere skærm og mindre kant.

Læs også: HTC M9: Flere billeder lækkert

Hvis billedet og rygterne taler sandt, vil det være sand fornøjelse at se større lyd, takket være Bose, men i mindre indpakning.

Eftersom dette stadig blot er rygter kan intet vides med sikkerhed, og man må væbne sig med tålmodighed til den 1. marts hvor HTC angiveligt skulle præsentere One M9