HTC One M9: Specifikationer lækket af upleaks

Snapdragon 810 og 3 GB RAM er blot et par af de specifikationer som Upleaks har ladet sive omkring den kommende topmodel fra HTC.

HTC One M9: Specifikationer lækket af upleaks

Den efterhånden velkendte tipster Upleaks har for vane at lække diverse detaljer omkring kommende mobiler via Twitter og hans egen hjemmeside, denne gang er det kommende HTC flagskib som er kommet gennem rygtemøllen med en komplet gennemgang af specifikationerne.

HTC One M9 bliver angiveligt udstyret med en Snapdragon 810 processor (MSM8994), en enhed der tidligere har været varmeproblemer med, noget som Qualcomm heldigvis har fået styr på.

Af andre specifikationer kan nævnes:
Displayet på 5 tommer (FHD opløsning – 1920×1080 pixels)
3 GB DDR4 RAM

32 eller 64 GB ROM
Android 5.0.2 med Sense 7.0
20,7 megapixel kamera med dual LED blitz
4 megapixel Ultrapixel kamera på fronten
Boomsound
Bluetooth 4.1
microSD kort
2840 mAh batteri
Understøtter VoLTE, Carrier Aggregation og LTE kategori 6 (op til 300 Mbit/s download og 50 Mbit/s download). Enkelte af disse features er dog geografisk betinget.

Yderligere fortæller Upleaks at der kommer en række tilbehør sammen med M9, blandt andet en lang række covers, ny DotView case i flere farver end hidtil, et vandtæt cover og HTC BoomBass med WiFi support (understøtter desuden de ældre telefoner hvis de opdateres til Sense 7).

HTC One M9 forventes at blive lanceret ved Mobile World Congress som afholdes fra den anden til femte marts i Barcelona.

Kilde: Upleaks