Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One M9: To nye reklamevideoer, en fortalt af Robert Downey Jr.

HTC One M9: To nye reklamevideoer, en fortalt af Robert Downey Jr.

HTC har lavet et par nye reklamevideoer for deres topmodel One M9, den ene er fortalt af selveste Rober Downey Jr.

HTC har frigivet et par nye reklamevideoer der sætter fokus på deres nye topmodel One M9. De to videoer giver et lille kig på den nye telefon, og vi får også en lille fortælling om hvorledes vi alle til syvende og sidst minder om hinanden - the “Oneness of Humanity.”

Den første video viser HTC One M9 der kommer til live fra forskellige strømme af metal mod en stjerne beklædt nattehimmel.

I video nummer to kommer Robert Downey Jr. i spil, han har denne gang dog fået en fortællerrolle og deltager ikke aktivt i videoen. Videoen viser en masse forskellige mennesker som bruger den nye HTC One M9 alt imens de lever deres liv. Robert Downey Jr. reflekterer samtidig over hverdagen og hvordan vi alle er ens på bunden - selv om vi ved første øjekast er forskellige.

Det er værd at nævne, at HTC har fået sneget et lille ordspil på det slogan de ellers droppede i starten af 2013 - “Quietly Brilliant.” En del af Robert Downey Jr. monolog lyder således “it is just us in this world, on this planet, intensely quiet. And yet, brilliant.”

Kilde: Android Central

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies