Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One med Android 4.3 spottet

HTC One med Android 4.3 spottet

En HTC One fremgår i et Bluetooth SIG-dokument med Android 4.3. Det vides endnu ikke hvornår vi ser den nye version af Android.

De fleste inkarnerede Android-tilhængere har efterhånden ventet længe på annonceringen af Android 4.3. Mange forventede at det blev fremvist ved Google I/O i maj, men forgæves.

Enkelte læk og gætterier peger mod en lancering i august, men man har nu set en HTC One der skulle køre Android 4.3. Nogle af opdateringerne med version 4.3, er forbedringer vedrørende Bluetooth (mindre strømforbrug) hvilket vil forbedre ikke bare batteritid på telefonen, men også på tilbehøret - i hvert fald hvis du ejer en Google Play-edition af HTC One.

I et Bluetooth SIG (Bluetooth Special Interest Group) dokument fremgår en HTC One med Android 4.3 som designbeskrivelse.

Det vides endnu ikke præcis hvornår vi kan forvente at se Android 4.3 på markedet.

Dokumentet kan ses her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 09-07-2013 19:05:07

Folk med HTC One, SGS4, osv. har allerede Bluetooth 4, Google tilføjer det bare som standard i AOSP nu.

Tror selv vi ser 4.3 i denne måned, kombineret med leaks vi har set af decideret rom, certificeringer og så det faktum at der er et sikkerhedshul i 4.2.2 som først bliver rettet i 4.3 som Google har offentliggjort her for et par dage siden, så tror jeg ikke der går mange dage før vi ser den.

0 0

Om brug af cookies