Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One mini 2: lækkede billeder og specifikationer

HTC One mini 2: lækkede billeder og specifikationer

HTCs nye superstjerne kommer i mini-udgave, 3 farver og med 13 megapixel kamera.

Da HTC skulle præsentere deres flagskib anno 2014, var overraskelsen ikke stor. En konstant strøm af lækkede billeder, videoer og test op til lancering gjorde HTC One (M8) til en offentlig hemmelighed.

Mini-udgaven af ’light’-versionen af HTC One er angiveligt også på vej. Twitter-tipsteren EVLeaks frigiver en række pressebilleder, som bekræfter at HTC One mini afløseren vil fås i guld, sølv og mørkegråt.

Læs også: HTC One M8 anmeldelse - velkommen til første klasse

Den afbilledede enhed vil prydes af en 4,5 tomme HD-skærm og HTC’s BoomSound højtalere. På ydelsesfronten vil den nye mini være mindre velekviperet end sine dyrere storebror. En Snapdragon 400 quad-core på 1,4 Ghz, samt 1GB RAM, skal drive Android 4.4 og nyeste Sense 6.0 software fra HTC.

På bagsiden bemærker man at både dobbelt-fotolys og Duo-kameraet er sparet væk. I stedet vil man angiveligt få et 13MP kamera på bagsiden og et selfievenligt 5MP kamera på fronten. Lagerpladsen vil være på 16GB og der vil være et micro-SD drev til eventuelle udvidelser

Hvornår den vil ramme den danske handel er endnu uvist, men insider-kilder har udtalt til 3g.co.uk af den britiske lancering vil foregå i løbet af maj.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Robert 09-05-2014 12:07:49

Nu synes jeg selv jeg er flink når jeg siger at den "kun" ca. koster dobbelt så meget som den burde. Det er helt forrykt når man tænker på den aggressive prissætning der er ved at vinde frem.

1 0
Robert 09-05-2014 12:09:23

^hov forkert artikel.

0 0
Om brug af cookies