Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One - ridsetest af aluminiumsdesignet

HTC One - ridsetest af aluminiumsdesignet

Den nye populære topmodel udsættes for kniv, nøgler og en hammer – se hvordan dens aluminiums unibody-design klarer det.

HTC One (Foto: HTC)
HTC One (Foto: HTC)

Mobilproducenterne har efterhånden fået øjnene op for, at producerer telefonerne så de bliver lidt mere modstandsdygtige overfor diverse naturlige og unaturlige problematikker.

 - HTC One – den eneste ene (mobiltest)

Du kan i nedenstående video se HTC One blive udsat for alt lige fra en kniv, nøgler og en hammer. Selvom du formentlig ikke vil udsætte din nyindkøbte HTC One for disse ting, så giver det alligevel en fornemmelse af hvor meget telefonen kan holde til.
Det skriver Androidauthority.com.

 - HTC: Vi leverer One som planlagt

HTC One er netop kommet til salg i de danske butikker efter lidt forsinkelse. Du kan se de dagsaktuelle priser på Mobilpriser.dk.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Erik jensen 02-05-2013 18:02:19

Da telefonen er limet sammen og derfor ikke kan adskilles (ej heller af et værksted) uden permanente skader, vil det være på sine plads at Mobilsiden snart får indhentet information omkring hvad (ombytnings) prisen vil blive, når man ved et uheld knækker skærmen, ligesom det vil være særdeles interessant at få oplyst hvad det vil koste ejeren at få skiftet batteriet(ombyttet telefonen.

Der findes alternativer, f.eks Samsung S4 hvor du i praksis selv kan skifte skærmen for nogle hundrede kr, og det er denne væsentlige forskel, man skal havde med sig i beslutningsprocessen INDEN 5000 kr lægges på bordet.

Uden denne væsentlige prisinformation kan det IKKE anfefales at købe HTC ONE telefonen, da den kan ende med at være en særdeles kostbar fornøjelse efter ganske kort(og lang) tid, og det uagtet at den præstere ganske flot.


http://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+Teardown/13494/1

HTC One Repairability Score: One out of 10 (10 is easiest to repair) Til sammenligning: Samsung S4 score 8 out of 10

HTC ONE:

Very, very difficult (possibly impossible) to open the device without damaging the rear case. This makes every component extremely difficult to replace.

The battery is buried beneath themotherboard and adhered to the midframe, hindering its replacement.

The display assembly cannot be replaced without removing the rear case—this will make the most common repair, a damaged screen, nearly impossible.

Copper shielding on many components is difficult to remove and replace.

0 0
Jesper Søgaard 01-05-2013 07:48:38

Den test siger ikke noget om, hvordan telefonen er i den virkelig verden. Læg den på et bord med nogle sandkorn og kør den lidt frem og tilbage. Rids den med en lynlås. Smid den i en pose med et bundt nøgler og nogle mønter. Rids den med micro-usbkablet ved ladestikket for at simulere når man skal sætte sin telefon til opladning i soveværelset.

Det giver da ingen mening at skære i sin telefon med en kniv eller slå på den med en hammer?? Det giver mig ingen fornemmelse af hardwarens kvalitet.

0 0
Trentors 01-05-2013 13:46:00

Jeg er så rørende enig. Et sandkorn gør kæmpe mere skade end meget andet jeg har set. Og Micro-USB ridser er også meget almindeligt på mange telefoner :-)

0 0
Listapyssing 30-04-2013 17:22:10

Over 8 minutters test af ridsefasthed og så tester de ikke glasset som beskytter kameralinsen? Det havde ellers været relevant. En droptest ville også være brugbart.

0 0
Jack 30-04-2013 17:07:54

helt alm glas kan klare den rise test, prøv selv på for eks en termorude eller et helt alm drikke glas..

0 0
Jeppe Andersen 30-04-2013 16:48:30

Hammer testen er jo til grin - man kan høre at underlaget giver efter og derved absorberes meget af energien i bordet eller videre ned i benene på bordet.

0 0

Om brug af cookies