HTC One S får ikke flere opdateringer

Kun lidt over et år efter lancering dropper HTC nu opdateringerne til HTC One S. Sidste version bliver derfor 4.1 jelly Bean med Sense 4+.

HTC One S får ikke flere opdateringer

HTC One S vil af de fleste nok stadigvæk betegnes som en relativ ny telefon med blot lidt over et år på bagen. Alligevel har HTC nu besluttet ikke at levere flere opdateringer til telefonen. Altså efterlades telefonen med Android 4.1 Jelly Bean og Sense 4.

Hardwaren burde være i stand til at understøtte senere versioner af Android så det er ikke her problemet ligger, men det fremhæver blot et af de store problemer Android har, vedvarende support for deres enheder (Google egne Nexus-enheder undtaget).

Anderledes historie hos Apple

Andetsteds i smartphone markedet er historien en anden. Apples iOS er muligvis ikke lige så udbredt som Android, men at undgå differentiering af styresystemer kan Apple finde ud af. Til efteråret skulle den tre år gamle iPhone 4 modtage opdatering til iOS 7.

Selv om opdateringer til One S ender lidt pludseligt, så modtog den dog sin 4.1 Jelly Bean opdatering kun måneder efter lancering. Ifølge HTC selv, kan brugerne af HTC One S føle sig trygge ved enheden som den er i dag.

Kilde: The Verge

Mere nyt om Apple

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. d. 21/6/2013 fulgte vi historien op med et indlæg med tematikken iOS 7 ikoner ændres måskeKlik her for artiklen.. Se også seneste nyt om temaet ved at trykke her..