HTC One S har problemer med ”lakken”

HTC One S er allerede få dage efter sin frigivelse ramt af kritik for designet, der tilsyneladende får ridser i lakken.

HTC One S har problemer med ”lakken”

HTC One S blev fornyeligt frigivet til de danske butikker, også i udlandet er telefonen kommet ud til de første mange kunder. Men ikke alle er tilfredse med produktet.

HTC lover med One S, at legeringen på telefonen er fire gange stærkere end almindeligt aluminium. Telefonen har været igennem en speciel proces kaldet for ”Micro Arc Oxidation”. Det skulle ud over at give en god følelse, også gøre beskyttelsescovers til telefonen overflødige.

Men nu tyder noget på, at den super stærke legering ikke er helt så stærk alligevel. Flere rapporteringer fra brugere på XDA-developers.com oplever at deres One S begynder at ”skalle” i lakken, altså at man kan se ind til metallet.

Flere af brugerne fortæller, at det er den sorte model af One S der har problemet, og at telefonen ikke på nogen måde har været behandlet forkert, tabt på gulvet eller ligget op af noget der kunne skade den.

Alligevel har telefonens ydre taget skade efter ganske få dage i brug.

HTC One S Fejl
Sådan ser en brugers One S ud efter få dage i brug

HTC svarer igen

Flere brugere har på grund af fejlen været i kontakt med HTCs kundeservice, der henviser kunderne til at få deres telefon byttet hos deres forhandler med DOA (død ved modtagelse) som argument.

Siden flere medier er begyndt at skrive om denne fejl, har HTC valgt at komme med en offentlig udtalelse til Theverge.com

– ”Der har været nogle få, isolerede rapporter om dette spørgsmål. Finishen på One S var laboratorium testet til værende i en hårdhed svarende til keramik. Selvom det er stærkt, betyder det ikke, det er umuligt at ødelægge. Vi implementere nogle små ændringer i produktionen for at sikrer, at  kunderne ikke oplever dette problem i fremtiden.”

HTC anbefaler derfor kunder hurtigst muligt at returnere det defekte produkt til forhandlerne med henblik på en ombytning.