Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One - salget runder fem millioner

HTC One - salget runder fem millioner

Der er godt gang i salget af HTC-flagskibet One, som angiveligt har rundet fem millioner. Produktionen kan ikke følge med efterspørgslen, siger HTC-kilde.

HTC skød 2013 i gang med et nyt smartphone-flagskib i form af HTC One, og salget er angiveligt kommet fint i gang.

The Wall Street Journal mener således at vide, at salget har rundet fem millioner eksemplarer.

Det er godt nok kun halvt så meget som konkurrenten Samsung Galaxy S4, der virkelig er kommet flot fra land, men en unavnkilde fra HTC hævder, at One-efterspørgslen er større end produktionen.

- "Det ser ret godt ud med ordrerne indtil videre, og de er stadig højere, end hvad vi kan levere. Det skyldes hovedsageligt mangel på komponenter. Når det problem er løst i næste måned, vil vi have et klarere billede af, om den klarer sig rigtig godt eller ej," siger HTC-kilden til The Wall Street Journal.

Historien om HTC One-salget kommer i kølvandet på dækningen af de mange nøglemedarbejdere, som har valgt at forlade den taiwanske mobilproducent. Det gælder blandt andet produktdirektør Kouji Kodera.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Urbanus 24-05-2013 11:36:14

Tja, jeg ved i hvert fald at jeg har rendt alle 3-butikker i København på dørene de sidste par uger, og selv dem hvor der på nettet i lagerstatus stod de havde, der måtte de melde udsolgt.

Før i går lykkes det endelig at få fingre i den! :-) Og fed telefon, det er det.

Alle steder havde de Galaxy S4'ere, så man nærmest kunne få smidt dem i nakken. Så jeg tror på det når de siger de sagtens kunne have solgt mere, hvis deres produktion havde kunnet følge med efterspørgslen.

0 0
Asgerk 26-05-2013 20:44:03

Ja, de havde vidst nogle leverandør problemer, så den blev forsinket.
Og selvfølgelig er der GS4 over alt, de producerer stort set alt hardware til deres smartphones, og er derfor ikke afhængige af leverandører, og så forventede de også at GS4 ville blive en kæmpe hit, efter GS3 massive succes.

0 0

Om brug af cookies