Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One - tredjebedst sælgende i USA

HTC One - tredjebedst sælgende i USA

HTC One har ramt plet med flagskibet HTC One, der lige nu er tredjebedst sælgende i USA.

Ligesom Nokia, har HTC kæmpet en kamp for at holde sig flydende, men flagskibet HTC One ser ud til at kunne gøre forskellen for HTC.

Det har været et hårdt år, hvor der har været meget fokus på Apple og Samsung, der allerede lang tid før lanceringen af deres nye produkter, har fået enorm opmærksomhed.

Opmærksomheden har næsten været så stor, at de mindre selskaber har haft svært ved at brænde igennem med deres markedsføring.

HTC One ser dog ud til at være spydspidsen, der trænger igennem og kan være med til at sætte HTC tilbage på listerne over bestsellers.

 - HTC One - den eneste ene (mobiltest)

Ifølge analytikere fra Barrons, sælger HTC 1,2 millioner enheder i USA hver måned. Det er måske ikke meget i forhold til Apple og Samsung, men alligevel nok til at indtage tredjepladsen på det amerikanske marked.

Kilde: Barrons

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

merete 21-06-2013 13:52:34

Jeg forstår slet ikke Mobilsiden og dens karakter til HTC ONE...Det er ubestrideligt den dårligste tlf. jeg nogensinde har haft,og de problemer jeg oplever må den testpersoner der har haft den i hånden også have opserveret,da jeg ikke er den eneste med denne model der har samme problemer...Kan sjældent tage tlf. når den ringer,da bjælken til at køre op ikke virker efter hensigten,kan ikke gemme fotos,dårlig kamera,reagere først efter flere forsøg ved skæv.en artiklen man gerne vil læse i avisen,kan ikke se de vidioer aviserne har...dårlig antenne.Simpelthen en møgtelefon jeg ikke vil anbefale andre,derfor kære Mobilside hvordan kan i undgå at støde ind i nogle af disse problemer under testen,for man troede jo faktisk på jer...Desuden bliver telefonen utrolig varm ved længere tids brug,er også træt af de hvide streger der løber over skærmen...

0 0
Andreas 22-06-2013 16:26:41

Er du sikker på, at det er topmodelen HTC ONE til 5.000 kr. du har, og ikke en HTC ONE V eller lign.? Hvad har du betalt for din telefon?

Det lyder ellers meget underligt. Måske du har en defekt telefon, og jeg tvivler på at du finder mange andre med samme problemer, som du selv nævner. Der kunne også være tale om en fejl 40 :-)

0 0
Thomas Hansen 21-06-2013 22:53:59

WTF... enten er du helt væk eller også har du SERIØST fået en mandags model.. Jeg oplever ikke nogen problemer med HTC one. Kameraet er faktisk VÆSENTLIG bedre end de andre telefoner (som 100000000 af tests også viser) på nær når man zoomer. Dertil skal det siges at blinkfeed er jo hjernedødt fed, man har alt på startskærmen og kan læse de overskrifter man føler er interessante.. MEGET inovativ tlf...

0 0
Henning 21-06-2013 14:19:06

Din telefon må simpelthen være defekt. Jeg kan i hvert fald ikke nikke genkendende til en eneste af de mange fejl, du nævner ovenfor. Sjældent har jeg haft et stykke hardware mellem hænderne i så høj kvalitet - og med så høj brugervenlighed.
Min er legende let at betjene, reagerer prompte på det mindste touch, tager ganske udmærkede fotos (af en smartphone at være - og specielt gode i dårligt lys i forhold til andre), har ingen problemer med at tage telefonen ved opkald, bedre dækning end min gamle One X.
Skulle jeg komme med lidt kritik, så skal det være varmen på bagsiden. Den bliver ganske varm ved lang tids brug, men ikke værre end min gode gamle Desire HD - og ikke være end en del andre topmodeller med metalbagside.
Skynd dig ned og få den fixet - så er jeg sikker på du også bliver begejstret for din One :-)

God weekend.

0 0
Thomas Hansen 21-06-2013 22:55:59

Henning ALLE smartphones bliver varme.. ALLE

0 0
Kim 21-06-2013 15:26:04

Ja jeg er også helt uforstående over de problemer merete har med sin telefon. Den må virkelig være defekt. Min den kører også som i olie, alt virker perfekt, er lynende hurtig, god batteritid og syntes nu ikke min bliver så varm som mange beskriver. Men nu bruger jeg heller ikke min til at spille på, måske derfor.

0 0

Om brug af cookies