Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One V i nye farver

HTC One V i nye farver

Inden telefonen endnu er på markedet ser det ud til, at den kommer i flere farver end forventet.

HTC One V i farverne lilla og sort (Foto taget fra theunwiredview.com)
HTC One V i farverne lilla og sort (Foto taget fra theunwiredview.com)

HTC præsenterede under Mobile World Congress smartphonen HTC One V, den billigste i den nye One-familie, som ikke fik kæmpe opmærksomhed i Barcelona – da den vil blive præsenteret nærmere på et senere tidspunkt.

HTC One V låner designmæssigt en masse ting fra HTC’s 2010-model HTC Legend, og er skåret ud af et stykke aluminium.

Men nu ser det ud til, at HTC One V vil komme i flere forskellige farver og ikke kun den grå, som har været vist på billeder. Ifølge hjemmesiden theunwiredview.com kommer HTC One V også i farverne sort og lilla.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 15-03-2012 10:19:33

Jeg forstår egentlig ikke at den ikke får mere opmærksomhed.. Endelig er der en telefon, som faktisk har nogenlunde specs, og som ikke er kæmpe stor fra HTC. Det er jo altså ikke alle der vil rende rundt med en telefon der er så stor at den kun kan betjenes med to hænder !

0 0
whpsnp 15-03-2012 11:42:09

Helt enig. Jeg har læst mange kommentarer på diverse websites om at den er low-end og dermed uinteressant, men den har faktisk samme chipset som Desire HD og efter sigende bedre kamera, så mon ikke den skulle kunne tilfredsstille det store flertal, som godt kan leve uden bleeding edge hardware?
Kort tid før den blev lanceret snakkede jeg med en ven som har en Legend om at det var synd de ikke havde givet den lidt større skærm og lidt hurtigere processor. Voila!
Legend er efter min mening en af de absolut bedste mobildesigns som er lavet til dato.

0 0

Om brug af cookies