Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   HTC One vist frem i benchmarks

HTC One vist frem i benchmarks

HTC One bliver lanceret i dag og nu kommer der helt nye benchmarks som viser rigtig gode takter

Vi har tidligere set en test af HTC One hvor den slog Samsung Galaxy Note 3 og Sony Xperia Z Ultra. Nu kommer der dog en test hvor HTC One bliver sammenlignet i flere kategorier og mod langt flere konkurrenter.

En af de ting som altid er interessant, er hvordan smartphones performer i browseren. Her er HTC One dog ikke i top 5, men kommer ind som en flot nummer 7.

I Basemark OS II topper HTC One testen. Basemark er en finsk test som bruges af alle de store spillere og fokuserer på systemet overordnet. Dog ligger HTC One ikke særlig langt fra konkurrenterne og det er næsten dødt løb. I testen er det tydeligt at den nye Snapdragon 801 ikke nødvendigvis er meget bedre end den gamle Snapdragon 800. Både 801 og 800 bruger da også Adreno 330 grafikchippen. Kun Apples A7 GPU er anderledes, men performancen er på linje med Nexus 5 og Nokia Lumia 1520 med Adreno 330 og Snapdragon 800.

I Basemark X topper HTC One også testen, men denne gang i skarp konkurrence mod Nokia Lumia 1520 og Samsung Galaxy S5. Denne test fokuserer på grafikdelen. Alt i alt må det siges at den nye HTC One er en rigtig god performer, men at det er små forskelle fra nummer 1 til resten af top 5.

Du kan se alle resultaterne i galleriet herunder.

Får disse test dig til at blive mere interesseret i den nye HTC One?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

29-03-2014 09:17:02

De har dog lige glemt at fortælle at de også booster deres mobiler i benchmark apps :-)

0 0

Om brug af cookies